Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vennétek inkább?...

Melyiket vennétek inkább? Honor Magic8 Pro vagy Vívó 300X Pro?

Figyelt kérdés
Csak a telefont vennék, nem vennék hozzá külön objektívet, nem akarok távoli fotókat készíteni.

febr. 22. 17:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#10.

Nem vagyok olyan proli csöves, hogy eladjam a régi cuccaimat.

Ahogyan nem is veszek semmit használatan... Nincs nekem arra időm, hogy házalgassak másoknál a használt vackaimmal, vagy hogy hirdetéseket irogassak és Tesco parkolókban találkozzak proli romákkal, hogy aztán jöjjön az alkudozás, vagy a "mégsem kell", stb.

Anélkül is meg tudom venni az aktuálisat, ha éppen akarom, hogy eladnám a régit...

Ez csak neked automatikus, hogy használt vackokkal kereskedsz, talán nem is kéne ilyen áru telefonokban gondolkodnod, ha nem tudod az "amortizációs költség" kialakulását kihagyni a képletből, ezt a konzumidióta falánk prolik találták ki, akiknek mindig a legújabb dolgok kellenek, pedig abszolút nem kéne ilyesmire költeniük, mert nem engedhetik meg maguknak feltétlenül.

De amúgy egyáltalán nem alátámasztható az állításod, miszerint ezek a telefonok jobban veszítenek az értékükből mint egy samsung, vagy akármi.

febr. 22. 23:27
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

#11 Ember te magadból indulsz ki. 😂

Azért hoztam fel mert sokat árulkodik egy telefon minőségéről a használt piacos értéke. A kutyának sem kell a Vivo, Honor, Moto salang márkák, hugyért szarért sem tudják eladni ezeket a márkákat.

Pont a hozzád hasonló marhák árulják 150be akik megvették félmilláért aztán nem gyözik valakire rásózni mikor rájöttek hogy inkább valami normális márkát kellet volna választani.

febr. 23. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Fotózáshoz fényképezőgép. Egy 20 éves DSLR jobb fotókat lő
febr. 23. 03:02
 14/20 anonim ***** válasza:
15%
DSLR ugye tudjátok több millió Ft mindennel együtt és akkor sem az az élmény, hogy előkapod bárhol és fotózol?
febr. 23. 12:16
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Dehogynem vagy proli csöves.
febr. 23. 16:06
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
#14 Hol? Pár tízezerért találsz használt DSLR-t...
febr. 24. 04:27
 17/20 anonim ***** válasza:
21%

Objektívet, mindent?

Meg ha már érveltek legyen az is újonnan. Ilyen alapon iPhone 15 Pro Max használtan, annál kétlem jobb ajánlatot tudtok mondani..

febr. 24. 07:35
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
#17 Kit objektívek olcsóak, sőt adják a géppel... Egy 20 éves DSLR még mindig jobb minőséget fog hozni, mint bármelyik milliós telefon.
febr. 24. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:
29%

A use-case nem ugyanaz. A DSLR gépet nem fogod mindenhova magaddal vinni.

Ágyú galambra kategória. Értelek titeket, hogy jobb minősége: de egyrészt érteni kell hozzá, másrészt egészen más fizikai méretekkel rendelkezik.

Ez kb. olyan, mintha egy versenyautót ajánlanál autópályára.

Valóban gyorsabb egyes szakaszokon, de nem tudod kihasználni.

Egy természetes fotós, portéfotós vesz úgy is DSLR-t(és nem is a gyakorin fog telefonos kamerával kapcsolatosan kérdést feltenni). Más a célközönség, ezért kár győzködni.

Egyébként fotós ismerősök is azt állítják, hogy egy mai csúcstelefon kivált egy kompakt gépet. Kell ennél több? Összehasonlítottam egy pár éves csúcstelefont egy mai 3 kamerás csúcstelefonnal, és döbbenetes mit értek el ebben a méretben...

febr. 24. 19:27
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
F@szt példálóztok itt fényképezőgéppel, amikor két csöves telefonról szól a kérdés. Egoista barmok.
febr. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

1600 x 720 vagy 2400 x 1080 képernyő felbontást válasszam?

két telefon között próbálok dönteni, kb 20.000 ft különbség. Xiaomi Poco C65 256GB 8GB RAM Dual Mobiltelefon és egy Xiaomi Redmi Note 13 256GB 8GB RAM Dual Mobiltelefon. Hosszútávra (4-6 évnek már örülök) szeretném egyszerű használatra, telefonálás, messenger,...

Melyiket érdemesebb megvenni? iPhone 13 128gb kék vagy Samsung Galaxy Z flip (3) 128 vagy 256gb zöld?

Új telefont szeretnék venni. Már nagyon régóta gondolkozok hogy milyen telefont vegyek és rengeteg ötlet jött. Leginkább iphone jött szóba és nagyon sok féle aztán megtaláltam az iphone 13mat kék színben 128gb tárhellyel és úgy voltam vele hogy biztos hogy ez lesz de...

Az alábbiak közül melyikeket érdemes bejelölni telefon rendeléskor egy laikus számára?

Gondolom a telefon installálás az kell, vagy azt én is meg tudnám csinálni? Mit kell még innen bejelölni hogy jól működjön minden?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!