Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SAMSUNG A16 4 /128 GB 4G...

SAMSUNG A16 4 /128 GB 4G okostelefonra letölthető?

Figyelt kérdés
GPS navigációra (is)szeretném használni , letölthető erre ilyen APP ? ezt a típust még ki tudnám fizetni.

febr. 25. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Google Maps

Waze

Here

És még sorolhatnám

febr. 25. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Maga a telefon alkalmas erre, gps, glonass, galileo van benne, de hogy pontosan milyen appot tudsz letölteni hozzá ez akkor derül ki, ha megveszed. Gondolom alapból a google maps rajta van és azzal lehet navigálni is. Geminit kérdezd meg, ha konkrét app érdekel.
febr. 25. 14:18
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 kösz, sajnos nem igazán értek hozzá, nekem az kell, hogy mondja az útvonalat,mikor merre forduljak!
febr. 25. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondja mind amik fel vannak sorolva. Az a kérdés, hogy online vagy offline kell neked inkább.
febr. 25. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 azt nem tudom, úgy működjön , mint a hagyományos GPS készülék.
febr. 25. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A fent lévő Google Térkép is alkalmas erre már régóta.
febr. 25. 18:31
 7/7 anonim válasza:
Samsung telefonokon rendszeralkalmazás a Google Térkép. Tehát le sem kell tölteni, mert alapból rajta van.
márc. 2. 18:46

További kérdések:

Milyen telefont vegyek?

Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok, így elférne egy kis segítség. Most van egy Iphone 12-m 75% akkukapacitással, már konkrétan undorodom tőle a rossz akksi miatt, illetve nem sikerült megszeretnem az IOS-t. Az előző telefonom egy xiaomi mi 10, amibe lett kijelző...

IPhone: letölthető billentyűzet-alkalmazások, amelyek jobbak/kényelmesebbek, mint a beépített gyári?

iPhone, vannak billentyűzet-alkalmazások, melyek kényelmesebbek, mint a gyári, beépített billentyűzet? Ki mit használ?

Elhagytam az Apple Watchomat hogy találhatom meg?

Sziasztok elhagytam az órámat valószínűleg a lakásban mert utolsó lokátor ide jelzet de azóta mar nyilván le merűlt. Esetleg van valami megoldás vagy mar bukhatom? Felforgattam mar mindent de nincs meg.

Miért van a telefontokban ez a fém gyűrű?

Vettem a telefonomhoz egy tokot. Elsőre nagyon tetszett. Viszont amikor töltöttem volna a készüléket, jött a meglepi. Vezeték nélküli tölőt használok. Amikor rátettem a telefont, semmi, nem töltött, csak az alján lévő led villogott. Azt vettem észre, hogy belül a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!