SAMSUNG A16 4 /128 GB 4G okostelefonra letölthető?

válasza:Google Maps
Waze
Here
És még sorolhatnám

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok, így elférne egy kis segítség. Most van egy Iphone 12-m 75% akkukapacitással, már konkrétan undorodom tőle a rossz akksi miatt, illetve nem sikerült megszeretnem az IOS-t. Az előző telefonom egy xiaomi mi 10, amibe lett kijelző...
iPhone, vannak billentyűzet-alkalmazások, melyek kényelmesebbek, mint a gyári, beépített billentyűzet? Ki mit használ?
Sziasztok elhagytam az órámat valószínűleg a lakásban mert utolsó lokátor ide jelzet de azóta mar nyilván le merűlt. Esetleg van valami megoldás vagy mar bukhatom? Felforgattam mar mindent de nincs meg.
Vettem a telefonomhoz egy tokot. Elsőre nagyon tetszett. Viszont amikor töltöttem volna a készüléket, jött a meglepi. Vezeték nélküli tölőt használok. Amikor rátettem a telefont, semmi, nem töltött, csak az alján lévő led villogott. Azt vettem észre, hogy belül a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!