Feltöltőkártya lemondása hogyan történik?

válasza:

válasza:Teljesen felesleges lemondani mert ha elkovettel valamit ami miatt nem szeretned hogy kideruljon kinel volt a telefonszam, a szolgaltato jo ideig tarolja ezeket az informaciokat es hatosagi megkeresesre ki is adja. 1 even belul amugy visszafizetik a fel nem hasznalt eegyenleget, utana azt sem.
Ha csak prostikat hivogattal rajta akkor felesleges aggodni hogy a 'neveden' marad, mert a hatosagokon kivul mas ugyse jut hozza semmilyen adathoz.

válasza:3.Semmi ilyesmi, csak jobb letudni hamarabb :)
4.köszi, asszme van rajta 3000 ft vagy kevesebb most már. Nem sok de jó lenne.

válasza:Amikor én vettem kártyát, átnéztem annak szabályzatát, szerződését, ezért ilyen kérdést nem is tudnék kiírni (vagy felesleges lenne).
Viszont több szolgáltató van, én nem látom, hogy említve lett volna, melyikről van szó.
Egy jó gondolat, írok egy dolgozatot, hogy összefoglaljam az összeset.
Majd...

válasza:"Amikor én vettem kártyát, átnéztem annak szabályzatát, szerződését, ezért ilyen kérdést nem is tudnék kiírni (vagy felesleges lenne)."
No, így kell a saját egónkat masszírozni, anélkül, hogy érdemben bármire válaszolnánk. Ez már valóságos személyi kultusz...

válasza:

válasza:8.
- A kérdésre válaszoltam, amire való az oldal. Ha tudnám, hogy melyik szolgáltatóról van szó, az egy más helyzet lenne.
- Te viszont megint csak az én válaszomon élősködsz piócaként, nem először, felismerhető módon. Vagy azért, mert korábban is alulmaradtál valamiben, és a pitiáner sértettség, gyűlölködés motivál, vagy megint értetlenkedsz, de lényeg, hogy feszített erősen a rosszindulat, ezért kötekedsz, személyeskedsz.
Mikor fogod végre megérteni, a Gyakori Kérdések nem arra van, hogy valaki itt élje ki a kötekedő hajlamait, így csak lejáratod magad.
Normális emberek nem ezért látogatják az oldalt.
Nyomogasd inkább a piros meg a zöld jeleket, több telefonról is egyszerre, ahogy szoktad, mert attól lesz igazad, biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!