Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Feltöltőkártya lemondása...

Feltöltőkártya lemondása hogyan történik?

Figyelt kérdés
Vettem nem rég egy olcsó feltöltő kártyás sim-et de már nem kell használnom, viszont nem szeretném ha a nevemen maradna bármi is. A lemondás pénzbe kerül, és ha igen mennyibe kb? Mi kell a lemondáshoz? Ha le van mondva akkor ott a szolgáltatónál már nem lesz a nevemen semmi? Lesz valami következménye ha lemondom, negatív? Vagy semmi? Meg ha online intézem akkor lemondás után az account megmarad vagy azt is tudom törölni, törlődik? Úgy tudom, bizonyos idő után magától megszűnik de én nem szeretnék annyit várni, így ezért is kérdezem ezeket. Köszi előre is a válaszokat. Lehet túl gondolom de most megkérdezek mindent.

márc. 3. 18:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy kell lemondani mint az előfizetést. Jobb is ha lemondod, mert akkor visszakapod a megmaradt egyenleget, míg ha hagyod lejárni elvész. Az adataid viszont bent maradnak a rendszerben, hacsak nem kéred a GDPR-ra hivatkozva hogy töröljék.
márc. 3. 18:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, nem vagyok jártas ebben, de pénzbe kerül ez? Készítsek magammal valamennyit?
márc. 3. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen felesleges lemondani mert ha elkovettel valamit ami miatt nem szeretned hogy kideruljon kinel volt a telefonszam, a szolgaltato jo ideig tarolja ezeket az informaciokat es hatosagi megkeresesre ki is adja. 1 even belul amugy visszafizetik a fel nem hasznalt eegyenleget, utana azt sem.

Ha csak prostikat hivogattal rajta akkor felesleges aggodni hogy a 'neveden' marad, mert a hatosagokon kivul mas ugyse jut hozza semmilyen adathoz.

márc. 3. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kerül pénzbe, esetleg még neked fizetnek.
márc. 3. 18:38
 5/13 A kérdező kommentje:

3.Semmi ilyesmi, csak jobb letudni hamarabb :)

4.köszi, asszme van rajta 3000 ft vagy kevesebb most már. Nem sok de jó lenne.

márc. 3. 18:44
 6/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
41%

Amikor én vettem kártyát, átnéztem annak szabályzatát, szerződését, ezért ilyen kérdést nem is tudnék kiírni (vagy felesleges lenne).

Viszont több szolgáltató van, én nem látom, hogy említve lett volna, melyikről van szó.

Egy jó gondolat, írok egy dolgozatot, hogy összefoglaljam az összeset.

Majd...

márc. 3. 19:02
 7/13 A kérdező kommentje:
6-Kösz...
márc. 3. 19:05
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

"Amikor én vettem kártyát, átnéztem annak szabályzatát, szerződését, ezért ilyen kérdést nem is tudnék kiírni (vagy felesleges lenne)."

No, így kell a saját egónkat masszírozni, anélkül, hogy érdemben bármire válaszolnánk. Ez már valóságos személyi kultusz...

márc. 3. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nem töltöd fel ,ės vagy évente nem egyeztetsz adatot a szolgáltotonál akkor ők ,szüntetik meg szerzödést.
márc. 3. 20:59
 10/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

8.

- A kérdésre válaszoltam, amire való az oldal. Ha tudnám, hogy melyik szolgáltatóról van szó, az egy más helyzet lenne.

- Te viszont megint csak az én válaszomon élősködsz piócaként, nem először, felismerhető módon. Vagy azért, mert korábban is alulmaradtál valamiben, és a pitiáner sértettség, gyűlölködés motivál, vagy megint értetlenkedsz, de lényeg, hogy feszített erősen a rosszindulat, ezért kötekedsz, személyeskedsz.

Mikor fogod végre megérteni, a Gyakori Kérdések nem arra van, hogy valaki itt élje ki a kötekedő hajlamait, így csak lejáratod magad.

Normális emberek nem ezért látogatják az oldalt.

Nyomogasd inkább a piros meg a zöld jeleket, több telefonról is egyszerre, ahogy szoktad, mert attól lesz igazad, biztos.

márc. 4. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!