Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen megbízható hívásrögzítő...

Milyen megbízható hívásrögzítő alkalmazások vannak Androidra, lehetőleg ingyen?

Figyelt kérdés
Jó eséllyel meg fognak zsarolni, mert megtudtam valamit, amit ha elmondok, akkor pár ember elég csúnyán fog egymásra nézni itt a városban. Nyilván nem akarom elmondani, mert nem az én dolgom, de be akarom magam biztosítani. Mivel a számom tudja az egyikőjük, fel szeretnék venni minden bejövő hívást, hogy szükség esetén megvédhessem magam. Milyen alkalmazás lenne erre a legalkalmasabb, ha Androidos telefonom van?
márc. 12. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs már olyan alkalmazá ami működne, kivették a lehetőséget a telefonokból. Egy másik telefonnal diktafon appal felveszed és kész.
márc. 12. 15:55
 2/14 anonim ***** válasza:
57%

Felesleges volt a történeted mellékelni, nem tartozik a kérdéshez, különben is az emberek szeretik önmagukat pozitív színben feltüntetni, ami nem mindig tükrözi a valóságot.

Noha voltak olyan kérdések, amikor én javasoltam, hogy legalább megindokolhatná az ember, hogy miért is segítsünk egy kétes ügyben, már ahelyett, hogy bedobja:

- Segítsetek, ne okoskodjatok, semmi közöd hozzá!

Ez sem jó irány a szíves segítéshez...

De a te történeted sem kellett volna ilyen mélységig megosztani, ez meg már egy másik véglet, ami túlzás.

Ha nekem lenne ilyen gondom, egyszerűen elővennék egy régebbi okostelefont, amin ez még simán működött, meg is van még a lomtárban. Legfeljebb azt másra nem nagyon lehet már használni, de telefonálni (és rögzíteni) még jó.

márc. 12. 16:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Android 10 óta alacsony szinten blokkolva van a hívásrögzítés. Nincs olyan app, ami tudja rögzíteni, akármit is írnak az app leírásában.
márc. 12. 16:46
 4/14 T. Feri ***** válasza:
márc. 12. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A GDPR óta az EU-ba szállított telefonok eredendően nem képesek rá. Ahogy a kolléga írja, nem, akkor sem képes rá semmilyen app. A megoldás a custom rom telepítés, pl. Xiaomi esetében a xiaomi.eu közösség által készített romok, de az xda-developorers oldalon is van választék. A hátrány, hogy ha ismeretlen a téma, akkor nagyon sok macera lesz vele. A mások a rootolás után telepíthető megoldások, ezek is készülékfüggő játékok. A harmadik módszer, ami semmi beavatkozást nem igáűényel, de kb. alig megoldható, hogy kihangosítva felveszed egy másik telefonnal.
márc. 13. 00:32
 6/14 Alex Fly ***** válasza:

Még véletlenül se áruld el a mobilod típusát -vagy minimum a gyártóját, nehogy valóban releváns választ lehessen adni!

Na mindegy... A legjobb erre a gyártó saját hangrögzítő appja. Hogy a legelterjedtebbeket említsem: a kínai gyártók általában külön szoftvert használnak a kínai és a külföldi piacra. Amit itt kapni, azon global vagy EU szoftver van, a belpiacosokon kínai, amely általában sokkal többet tud. És az XDa-n általában ott vannak a kínai app telepítői, amelyekkel felülírhatod az eredetit. A típus és a szoftververzió alapján érdemes rákeresni.

Samsungok eset~n a CSC-t kell átírni az EUről olyan országra, ahol ez engedélyezett (pl. Ukrajna: SEK) és ennyi...

márc. 13. 07:56
 7/14 T. Feri ***** válasza:
#6 Azért olvasd el a felhasználási feltételeket is. Én megijedtem tőle.
márc. 13. 09:08
 8/14 anonim válasza:
Tudani kell a másik féllel, higy rögzíted és jogilag eléggé problémás.
márc. 13. 09:39
 9/14 anonim válasza:
Vegyél egy xaomi note 7-et. Az az egyik utolsó telefon, ami gyárilag felveszi a beszélgetéseket.
márc. 13. 10:21
 10/14 retektorta ***** válasza:
Amikor utoljára próbáltam, akkor csak az én hangomat rögzítette, a másik felet nem. Kihangosítva vette mindkét oldalt. Samsung Sx volt.
márc. 13. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Létezik még olyan hívásrögzítő program, ami működik Android 13 alatt is?

Az Android 7-es telefonomon még működik, de az újabbakon már nem.

Samsung mobilra Android 13 HASZNÁLHATÓ hívásrögzítő alkalmazás?

Ma délután lesz egy fontos beszélgetésem az egyik ügyfélszolgálattal, és fel akarom venni majd a hazudozásokat. Szedtem le pár hívásrögzítő alkalmazást a Play áruházból, de vagy semmit nem rögzített, vagy amit felvett az használhatatlan, recsegős minőségben volt. Jó az...

Van jó hívásrögzítő alkalmazás?

Xiaomi Redmi note 10-em van, kipróbáltam már egy csomót a play áruházból, hívás előtt vagy közben egyáltalán nem jelent meg a logója hogy fel tudjam venni. Nektek van konkrét, ami működik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!