Milyen megbízható hívásrögzítő alkalmazások vannak Androidra, lehetőleg ingyen?

válasza:

válasza:Felesleges volt a történeted mellékelni, nem tartozik a kérdéshez, különben is az emberek szeretik önmagukat pozitív színben feltüntetni, ami nem mindig tükrözi a valóságot.
Noha voltak olyan kérdések, amikor én javasoltam, hogy legalább megindokolhatná az ember, hogy miért is segítsünk egy kétes ügyben, már ahelyett, hogy bedobja:
- Segítsetek, ne okoskodjatok, semmi közöd hozzá!
Ez sem jó irány a szíves segítéshez...
De a te történeted sem kellett volna ilyen mélységig megosztani, ez meg már egy másik véglet, ami túlzás.
Ha nekem lenne ilyen gondom, egyszerűen elővennék egy régebbi okostelefont, amin ez még simán működött, meg is van még a lomtárban. Legfeljebb azt másra nem nagyon lehet már használni, de telefonálni (és rögzíteni) még jó.

válasza:

válasza:

válasza:Még véletlenül se áruld el a mobilod típusát -vagy minimum a gyártóját, nehogy valóban releváns választ lehessen adni!
Na mindegy... A legjobb erre a gyártó saját hangrögzítő appja. Hogy a legelterjedtebbeket említsem: a kínai gyártók általában külön szoftvert használnak a kínai és a külföldi piacra. Amit itt kapni, azon global vagy EU szoftver van, a belpiacosokon kínai, amely általában sokkal többet tud. És az XDa-n általában ott vannak a kínai app telepítői, amelyekkel felülírhatod az eredetit. A típus és a szoftververzió alapján érdemes rákeresni.
Samsungok eset~n a CSC-t kell átírni az EUről olyan országra, ahol ez engedélyezett (pl. Ukrajna: SEK) és ennyi...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az Android 7-es telefonomon még működik, de az újabbakon már nem.
Ma délután lesz egy fontos beszélgetésem az egyik ügyfélszolgálattal, és fel akarom venni majd a hazudozásokat. Szedtem le pár hívásrögzítő alkalmazást a Play áruházból, de vagy semmit nem rögzített, vagy amit felvett az használhatatlan, recsegős minőségben volt. Jó az...
Xiaomi Redmi note 10-em van, kipróbáltam már egy csomót a play áruházból, hívás előtt vagy közben egyáltalán nem jelent meg a logója hogy fel tudjam venni. Nektek van konkrét, ami működik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!