Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan érdemes Iphonet, egyéb...

Honnan érdemes Iphonet, egyéb androidos okostelefon vásárolni?

Figyelt kérdés

Van egy Iphone 8asom, de már nagoyn lassú és kínlódás használni. Pár éve vettem egy kereskedésben használtan, de átvertek vele, az egyik hangszóró nem működött, mindenesetre ígyis használható volt.

Újabb modellt gondoltam venni, milyen telefont érdemes amivel külföldön is boldogulok akár kirándulás vagy ott élés szempontjából?

márc. 14. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem Iphone 12 alá nem érdemes adni.
márc. 14. 18:37
 2/12 Atis26 válasza:
60%

Nyilván boltból. Azok közül is csak olyanból, aminek van fizikai üzlete vagy legalábbis elég nagy, ha csak webáruház. A legutóbbi telefonommal én is megszívtam: nem a készülék volt az átverés, hanem amikor garanciára került volna sor, akkor felszívódott a cég.

Androidból bőven van 100 ezer alatt is használható, régebbi iPhone (max. iPhone 12-13) egy százassal több lesz, cserébe tovább tart.

márc. 14. 22:46
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
iPhone 14/15 szeria eddig a legjobb ami sikerült. Pro Max verzió főleg.
márc. 14. 23:43
 4/12 anonim ***** válasza:
apple istore,media markt,euronics ,alza .nekik van fizikai boltjuk is .
márc. 15. 06:41
 5/12 A kérdező kommentje:

Magán kereskedésből vásároltam egyszer iphone 6ot használtan, majd néhány hétig bíta és tönkrement. Kaptam rá ugyan 3 hónap garanciát, de alig akartak velem foglalkozni, majd kicseréltettem egy 8asra. De azzal is volt valami, a hangszóró nem ment. Hiába hívtam őket, fel se vették. Szóval én már nem akarok ilyen csaló üzletekbe menni, akik csak leszedik az embert és hibás készülékre azt mondják hogy átvizsgált és rendben van. Még jó amúgy az iphoneom, csak már régi és lassú.

t.lekomtól meg nem akarok telefont venni, mert megvan róluk a véleményem.

márc. 15. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:

hasznålt telefonosbolt az ilyen.

de a media markt meg az euronics az más ės ottt az apple istore .

márc. 15. 12:31
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Rejoy, meg megbízható hardverapros eladók:

Jeanne d'Arc, Kovács.Péter kb. náluk.

márc. 15. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Telefon típushoz: Legalább 6GB RAM-os: iPhone 13 Pro, iPhone 14, iPhone 15 stb.

Én azt gondolom, hogy egy iPhone 14-el jársz a legjobban.

márc. 15. 13:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam még hogy megveszem a 16os Iphonet, nem tudom most milyen áron elérhető és milyet érdemes. Vagy 14-15öt. Ezek még kaphatóak újonnan is, vagy már mind használt? Csak nekem kisebb kijelzős kellene, mint ami a jelenlegi 8asom. Az ilyen tablet méretűek nem igazán jönnek be.
márc. 15. 19:15
 10/12 anonim ***** válasza:
iPhone SE2022, vagy iPhone 13 Mini. Ezeket még kapni használtan ha kisebb kell.
márc. 15. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!