Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A17 tud duál...

Samsung Galaxy A17 tud duál Viber-t és duál Messengert?

Figyelt kérdés

Bármelyik A17 tudja, vagy csak bizonyos változatok?

Vásárlásnál milyen kódokra figyeljek majd, hogy az enyém is biztosan tudja?

márc. 15. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudja mindegyik
márc. 15. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Van rajta Dual messenger, így tudod használni ilyen célra, igen.

De ha nem is lenne, akkor ott van még mindig a Biztonságos mappa, ahova szinte bármelyik alkalmazást fel tudod venni (talán a társkeresőket nem lehet), és úgy is működik.

márc. 16. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Galaxy s4ve-re miert nem tudom telepiteni a messengert?

Netrol letoltottem mar millio fele apk-t ami android 5-tol mukodik. Egyik se ment fel a telefonra azt irja az alkalmazas nincs telepitve, hiaba regi az android elmeletileg tamogatnia kene, 5.0.1 van rajta. Play aruhaz kilove. Barmelyik verziot probaltam ugyanaz...

Samsung Galaxy A52s 5g-n hívás közben szaggat a hang se én nem hallom a másikat se ő engem másodpercekig. Mi lehet a gond ha messenger hanghívásban viszont tökéletes?

Próbáltam csökkentet módban újra indítani de nem oldotta meg. A szoftver a legfrissebb van rajta. Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?

Samsung A23 mobiltelefonnál az előugró ablak megjelenítése zárolt képernyőnél,miért nem jelenik meg!?

Csak akkor ugrik fel az ablak, ha nincs zárolva a képernyő. Ezt valahol be lehet állítani? (Messenger üzenetnél szeretnénk ezt.)

Mitől fagy le állandóan a messenger?

Novemberben vettem egy Samsung Galaxy 23+ telefont, és a messenger állandóan lefagy. Már újratelepítettem a messengert, csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de továbbra is lefagy. Mit tehetek?

Samsung Galaxy A145F új készülék esetében MESSENGEREN folytatott beszélgetés a távoli számnál akadozik, alig érthető, én viszont mindent tökéletesen...

Ha ugyanezt a távoli számot pl. Xiaomi készüléken hívom (átrakva a simkártyát), semmi akadozást nem tapasztalni -- ugyanazon a távoli készüléken! A Samsung A13-ban van valami hiba?

Samsung A23 mobiltelefonnál a felugró ablak megjelenítése zárolt képernyőnél,miért nem jelenik meg!?

Csak akkor ugrik fel az ablak, ha nincs zárolva a képernyő. Ezt valahol be lehet állítani? (Messenger üzenetnél szeretnénk ezt.)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!