Samsung Galaxy A17 tud duál Viber-t és duál Messengert?
Bármelyik A17 tudja, vagy csak bizonyos változatok?
Vásárlásnál milyen kódokra figyeljek majd, hogy az enyém is biztosan tudja?

válasza:Szia!
Van rajta Dual messenger, így tudod használni ilyen célra, igen.
De ha nem is lenne, akkor ott van még mindig a Biztonságos mappa, ahova szinte bármelyik alkalmazást fel tudod venni (talán a társkeresőket nem lehet), és úgy is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Netrol letoltottem mar millio fele apk-t ami android 5-tol mukodik. Egyik se ment fel a telefonra azt irja az alkalmazas nincs telepitve, hiaba regi az android elmeletileg tamogatnia kene, 5.0.1 van rajta. Play aruhaz kilove. Barmelyik verziot probaltam ugyanaz...
Próbáltam csökkentet módban újra indítani de nem oldotta meg. A szoftver a legfrissebb van rajta. Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?
Csak akkor ugrik fel az ablak, ha nincs zárolva a képernyő. Ezt valahol be lehet állítani? (Messenger üzenetnél szeretnénk ezt.)
Novemberben vettem egy Samsung Galaxy 23+ telefont, és a messenger állandóan lefagy. Már újratelepítettem a messengert, csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de továbbra is lefagy. Mit tehetek?
Ha ugyanezt a távoli számot pl. Xiaomi készüléken hívom (átrakva a simkártyát), semmi akadozást nem tapasztalni -- ugyanazon a távoli készüléken! A Samsung A13-ban van valami hiba?
Csak akkor ugrik fel az ablak, ha nincs zárolva a képernyő. Ezt valahol be lehet állítani? (Messenger üzenetnél szeretnénk ezt.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!