Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szolgálati telefonnak választh...

Szolgálati telefonnak választhatok Samsung S26+ vagy S26 Ultra között. Kapalásból választanám az Ultrát mert jobb, de olyan nagy tégla lett ez....melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Pénz nem számít, ezt jelzem. Kisebb S26+ vagy S26 Ultra?

márc. 16. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Samsung Galaxy S26
Samsung Galaxy S26+
Samsung Galaxy S26 Ultra
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem szimpatikus a készülék, akkor teljesen felesleges még itt is érdeklődni, azt használd amelyik neked bejön.
márc. 16. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Melozni sztem folos a nagyobb
márc. 16. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Én a kisebbet, kényelmesebben választanám.
márc. 17. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Bizonyára a munkás feladataidat látod majd el vele, és korlátozva is lesz rajta jónéhány dolog a cég által ahol dolgozol, így választhatod bátran azt, amelyik neked jobban tetszik. A plusz is egy bőven erős készülék.

Magáncélra én nyilván az ultrát venném, ez nem is kérdés. Most is egy régebbik ultrát használom.

márc. 17. 12:12

További kérdések:

Okos nyomógombos telefonokat ma is árulnak?

Lassan 10 éve Samsung Folder 2 típusú telefonokra gondolok. Nagymamám szeretne egy nyomógombos telefont, mert már nem tudja megtanulni a teljes érintőképernyős telefont, de jó lenne, ha Messenger, Facabook, Gmail elérhető lenne rajta. Ahogy láttam, 1-2 típus kijött,...

SIM-kártyás routerek választásánál mire figyeljek oda?

Szeretnék egy SIM-es routert itthon beszerelni, hogy ne mindig a telefonomról kelljen internetet megosztanom. Van pár okos eszközöm, amiket szeretném, hogy wifin legyenek 24/7, ezért gondolkozom egy router vásárlásán. Kis lakás, nincsenek belső beton falak, a...

Ti mit vártok a Sony Xperia 1 VIII-tól?

Állítólag ez a telefon fog a legtöbbet változni az Xperia történetében. Milyen funkciók esetén gondolkoznátok el azon, hogy azt vegyétek?

Telekom multiSIM vélemények, routerbe lehetséges?

Érdekelne, a Telekom multiSIM-et próbálta-e már valaki. Amin gondolkozom, hogy nem szeretnék duplán fizetni az internetért és egyaránt egy itthoni internetet bekötni, valamint egy korlátlan mobilinternet csomagért is fizetni. Szóval ha a sima ~10k Ft körüli korlátlan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!