Kamera streaming alkalmazás androidra?
Egy olyan alkalmazás érdekelne ami lényegében egy kamera app és tudok vele közvetíteni valamilyen általam létrehozott szerverre.
A felhasználási cél az lenne, hogy egy esetleges rendőri intézkedés során a rögzített felvételek ne csak a telefonomon legyenek meg hanem készüljön a felvétel pillanatában egy másolat is belőlük valahova máshova.
Próbáltam keresni ilyen alkalmazást, de nem igazán találtam.
Ti tudtok ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Ha letolt az alkalmazast es bejelentkezel azt irja hogy elofizetes ujraaktivalasa… weboldalon se engedi
Apple készüléket használok, 16 Pro. Most kíváncsiságból előfizettem egyszerre háromra, hogy “teszteljek”. Apple Music-ra, YouTube Music-ra, és Spotira. Volt, hogy 2-3 hónapig ezt, azt használtam. Mindegyik bejön, de a három közzül azt keresném ami a legkevésbé meríti a...
Ma reggeltől hirtelen egyik streaming sem tölti be a filmeket a TV-n. Internet van, a TV-n futó böngésző üzemel. Az alkalmazásokat nem kell frissíteni a google play-ben. Az összes (HBO, Netflix, Apple) egyszerre, minden átmenet nélkül szűnt meg működni. A kezdőlapja...
A samsung sem talált megoldást rá. Frissítést nem találok rá sehol a neten.
Magyarországon fizettem be az Hbo Max-ra viszont amikor külföldön tartózkodom csak az adott ország nyelvén, illetve angolul érhető el az alkalmazás és ezáltal magyar szinkronok és feliratok sem érhetők el. Tehát azt szeretném kérdezni, hogy van e rá mód, hogy külföldön...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!