Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone: app frissítések...

IPhone: app frissítések alkalmával újraindul, miért?

Figyelt kérdés

iPhone: App Store alkalmazások kézi frissítésekor (egyszerre 3-4 alkalmazás) a frissítés után újraindul, már 3-4 alkalommal figyeltem ezt meg. Miért van?

Akkumulátor 100% és minden rendben van, nem alacsony töltöttség miatt csinálja.

Más is tapasztal ilyet?

márc. 29. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Sosem volt ilyen pedig van már pár éve iPhone-om, több különböző modell is.

Force restart 1. körben, meg esetleg factory reset.

Ha ezek sem segítenek akkor szervíz.

márc. 29. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennyi a szabad tárhely?
márc. 29. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:
170 GB szabad hely
márc. 29. 17:52
 4/4 anonim válasza:
Múltkor 10 app-ot frissítettem kézin és nem indult újra iPhone-om. Ott valami gond van
márc. 31. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire lehet alapozni arra az eu rendelete, hogy az okostelefonokat 5 évig kell ellátni frissítésekkel?

Kb 3 éve vettem egy motorolát, egy évig havonta adtak hozzá frissítéseket, azóta nincs. Biztos nem vennék megint motorolát, ha nem lenne ez a rendelet. De lehet, hogy ezek után is csak haszontalan, alibi frissítéseket fognak adni a motorolákhoz?

Mi van akkor amikor az okostelefon már nem kap biztonsági frissítésekeket?(Motorola G54power és G34 tulajdonos vagyok)

Mindkét mobil 2023 év végén jelent meg, de nem egyszerre vásároltam őket.A g54 néhány napon belül 2 éves.A34 ét Januárban vásároltam pedig ez utóbbi jelent meg később.Lényeg az,hogy el jutottak 2 Android verzió frrisítésig. Ez jó mert csak egy volt ígérve és 3 évnyi...

Xiaomi Redmi note 11 pro-n hogy lehet a google biztonsági frissítését aktualizálni?

Szervizbe megy a telefonom, és erre az időre előszedtem ezt. Google biztonsági frissítés: 2024.03.01 Google play rendszerfrissítés: 2025.07.01 Google protekt: lefuttatva Android: 13 TP1A.220524.014 OP rendszer verzió: 1.0.1.0.TGDEUXM Rendszeralkalmazáskat és amit...

Az IPhone 14 az ugyanaddig kap frissítéseket ameddig a 14 Pro?

Ugye az IPhone 13, 14, 15 telefonoknál van az a gebasz, hogy ugyanazokat a processzorokat kapták. Mint az azt megelőző Pro modellek. Csak itt úgy próbálták gyorsabbá tenni az elődökhöz képest a sima modelleket, hogy több ramot tettek bele, több gpu magot. Na meg jobb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!