IPhone: app frissítések alkalmával újraindul, miért?
iPhone: App Store alkalmazások kézi frissítésekor (egyszerre 3-4 alkalmazás) a frissítés után újraindul, már 3-4 alkalommal figyeltem ezt meg. Miért van?
Akkumulátor 100% és minden rendben van, nem alacsony töltöttség miatt csinálja.
Más is tapasztal ilyet?

válasza:Sosem volt ilyen pedig van már pár éve iPhone-om, több különböző modell is.
Force restart 1. körben, meg esetleg factory reset.
Ha ezek sem segítenek akkor szervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Kb 3 éve vettem egy motorolát, egy évig havonta adtak hozzá frissítéseket, azóta nincs. Biztos nem vennék megint motorolát, ha nem lenne ez a rendelet. De lehet, hogy ezek után is csak haszontalan, alibi frissítéseket fognak adni a motorolákhoz?
Mindkét mobil 2023 év végén jelent meg, de nem egyszerre vásároltam őket.A g54 néhány napon belül 2 éves.A34 ét Januárban vásároltam pedig ez utóbbi jelent meg később.Lényeg az,hogy el jutottak 2 Android verzió frrisítésig. Ez jó mert csak egy volt ígérve és 3 évnyi...
Szervizbe megy a telefonom, és erre az időre előszedtem ezt. Google biztonsági frissítés: 2024.03.01 Google play rendszerfrissítés: 2025.07.01 Google protekt: lefuttatva Android: 13 TP1A.220524.014 OP rendszer verzió: 1.0.1.0.TGDEUXM Rendszeralkalmazáskat és amit...
És én ezerszázalék hogy nem frissítettem.
Ugye az IPhone 13, 14, 15 telefonoknál van az a gebasz, hogy ugyanazokat a processzorokat kapták. Mint az azt megelőző Pro modellek. Csak itt úgy próbálták gyorsabbá tenni az elődökhöz képest a sima modelleket, hogy több ramot tettek bele, több gpu magot. Na meg jobb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!