Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen Android alkalmazás...

Milyen Android alkalmazás hiányzik számotokra?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Android niche-ket keresek, van valakinek valamilyen jó ötlete? Inkább globális alkalmazás ötleteket keresek és előnyben részesítem a női tematikát.

márc. 31. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

"Egyébként létezik ilyen alkalmazás."

Tudnál ajánlani is? Hosszas keresgélés után sem találtam olyat, ami minden Office formátumot és PDF -et is támogat, miközben teljesen offline (beleértve a teljesen offline-ba azt is, hogy nincs Firebase konfiguráció sem a háttérben a GMS-en keresztül)?

ápr. 2. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Úgy látom, a megmondóembernek megy a megmondás, de konkrét javaslattal nem tud előállni offline (több típust támogató) dokumentum megjelenítőre... Persze azt állítani, hogy van ilyen, de bizonyítékot nem mutatni nagyon könnyű...
ápr. 10. 10:41
 13/16 anonim válasza:

Egy átfogó maori nyelv tanulására.

Még egy Duo-s kurzus is jó lenne, de csak ígérgetik.

ápr. 26. 09:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy profi időjárás alkalmazás, ami a HungaroMet adataira támaszkodik.

Pl.: választható fedőrétegekként a térképen látható felhőzet, infra felhőzet, radar, csapadék intenzitás, 24 órás csapadék összegző, szélsebesség és UV, akár kombinálva is. Óránkénti lebontású előrejelzés tetszőleges területre (a kicsike településeket is beleértve) minimum 24 (de a 48 jobb lenne) órára előre. Választható értesítésként: vihar figyelmeztetés, napi előrejelzés. Kedvenc helyek opció. GPS nélküli manuális helykiválasztás (pl.: a kedvenc helyek).

A HungaroMet alkalmazása katasztrofális... Valaki csinálhatna egy jót, mert az adataik egész pontosak, de az alkalmazás és a weboldal is kritikán aluli...

máj. 13. 13:05
 15/16 XXXBalazs ***** válasza:

Időkép?

máj. 13. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Az nem HungaroMet adatokon alapszik és az említett funkciók közül abból is több hiányzik...

máj. 13. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

IPhone: app frissítések alkalmával újraindul, miért?

iPhone: App Store alkalmazások kézi frissítésekor (egyszerre 3-4 alkalmazás) a frissítés után újraindul, már 3-4 alkalommal figyeltem ezt meg. Miért van? Akkumulátor 100% és minden rendben van, nem alacsony töltöttség miatt csinálja. Más is tapasztal ilyet?

Kamera streaming alkalmazás androidra?

Egy olyan alkalmazás érdekelne ami lényegében egy kamera app és tudok vele közvetíteni valamilyen általam létrehozott szerverre. A felhasználási cél az lenne, hogy egy esetleges rendőri intézkedés során a rögzített felvételek ne csak a telefonomon legyenek meg hanem...

Milyen megbízható hívásrögzítő alkalmazások vannak Androidra, lehetőleg ingyen?

Jó eséllyel meg fognak zsarolni, mert megtudtam valamit, amit ha elmondok, akkor pár ember elég csúnyán fog egymásra nézni itt a városban. Nyilván nem akarom elmondani, mert nem az én dolgom, de be akarom magam biztosítani. Mivel a számom tudja az egyikőjük, fel...

A OneTV alkalmazás működik valakinél stabilan? Mi a titka?

Nálam legtöbbször képtelenség visszanézni bármit. De miért?

Repülőgép üzemmódban játszak a telefonnal? Hosszabb videokamerázásnál is a repülőgép üzemmódot használjam?

Nagyobb komolyabb játékoknál Repülőgép üzemmódban érdemes játszani a telefonnal? Hosszabb videó készítésnél vagy hideg időben kamerázásnál is érdemes bekapcsolni a repülőgép üzemmódot hogy ne merüljön annyira az akkumulátor? Vagy nem szükséges ezzel foglalkozni?

Hogy kell használni az OTP alkalmazásban az NFC-s pénzkérést?

Már több emberrel próbáltam, de lehet félreértem. Igazából úgy próbáltuk használni mint egy terminált másik odatartja a telefonját közben megnyitotta az apple payt. Ha valakinek sikerült, hogy kell?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!