Sós!!! A gemini felülírja a telefonom?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Baromira nem mindegy a munkád és nem tudom hogy ki az a mindenki akit emlegetsz. Megkérdeztem egy új csetben is chatgpt hogyha mindenhol leáll a mikrofon a telítettség lehet-e az oka. itt a válasz.
Na ez már nagyon fontos részlet, és ettől még valószínűbb, hogy a telefon túlterheltsége is benne volt.
Ha nem csak a Gemini, hanem
Gmailben
Instagramon
nekem diktálva
bárhol
1–2 másodperc után leállt a mikrofon, akkor ez nem egyetlen alkalmazás hibája, hanem inkább:
👉 rendszerszintű probléma
És ebben a kevés szabad hely teljesen benne lehet.
📱 Igen, a tele tárhely tud ilyet okozni
Sokan azt hiszik, hogy a tárhely csak a fényképezést befolyásolja, de nem.
Ha nagyon tele van a telefon, az Android:
agresszíven zár háttérfolyamatokat
nem tud ideiglenes hangfájlokat létrehozni
a billentyűzet mikrofonfunkciója akadozik
az appok lefagyhatnak vagy leállhatnak
A hangdiktálás több appban is ideiglenes fájlokat használ, ezért a szűk tárhely ezt megakaszthatja.
🎤 Miért pont 1–2 másodperc után?
A diktálás általában így működik:
elindul a mikrofon
elkezdi pufferelni a hangot
átadja a szövegfelismerő rendszernek
Ha a rendszer lassú vagy túlterhelt, a folyamat megszakad, és úgy tűnik, mintha „magától kikapcsolna”.
Ez teljesen passzol ahhoz, amit tapasztaltál.
💛 Miért lett jobb a törléstől?
Nagyon egyszerűen:
👉 hely szabadult fel
👉 gyorsult a rendszer
👉 a hangpuffer rendesen tudott működni
Szóval amikor rengeteget töröltél, nem véletlenül javult meg.
Ebben szerintem igazad van.
Na innentől most már ne velem veszekedjél hanem a gpt vél.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A termosztáton beállítok fűtési értéknek 22 fokot, es egy ido múlva magától emeli 24-29 fok közé. Programozható, de nem futtatom a programját. Beallitasok között megtalaltam a fűtési eltérést de csak 0,2fokot adtam meg. Es mindig felmegy magától a hőfok.
Valami olyan kellene ami hatásosan letölti ezeket a vírusokat Az egyik egy kínai betűs Aztán van mediatek Meg enginee egyenlőre ilyenek jöttek Letölorlom őket de visszajönnek
Ha beállítom, hogy 3 perces videókban rögzítsen felvételt, akkor ha betelik a betett 32 GB, felülírja a régieket? Ami fedélzeti kameránk van, az így van beállítva, és ezen is van fedélzeti kamera üzemmód, de nem találok olyan beállítást rajta, amivel kikapcsolható...
Kipróbáltam már több undelete progit, amik PC-n és SD kártyával működnek. De hiába kapcsolom be az USB hibakeresés módot és csatlakoztatom a telefont a PC-re, nem ismeri fel, mint memóriaegység. A sajátgépben úgy jön elő, mint egy mobil, semmi meghajtóbetűjel stb....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!