Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használt hűségidős telefont...

Használt hűségidős telefont venni letiltás elleni garanciával is rizikós?

Figyelt kérdés
Főleg nagyobb értékűt, úgy hogy van még rá 1.5 év hűség.

ápr. 8. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De sajnos nagyon is sok ilyen van belölük és a tisztességes eladók szorulnak kissebbségbe, főleg hardveraprón. Nevetséges olvasni amikor beleírják a hirdetésbe hogy költözés közben elvesztek a papírok, vagy 20 éves előfizetés mellé kapták ajándékba, vagy az értékeléseire hivatkozva 100%-ig megbízható és szégyelik bevallani hogy pár napja vették olcsón és nyerészkedni akarnak vele.

Az igazság hogy akinek 100+ értékelése van és magánszemély, még ha több év alatt szedte is össze, szinte biztosan nepperkedik, egy normális ember nem árul telefont kéthetente.

ápr. 10. 16:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha csak telefonokat árul és úgy lett 100 értékelése, akkor igen.

Nekem pl 50+ értékelésem van, de sok mindent eladtam már az évek alatt.

ápr. 11. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A ONE-nál kit kellene keresni hogy levegyék a tiltást a nemzetközi vodafonnál?

Egy t-nél vásárolt telefont letiltották pár napra. Igy a voda is. Ez éppen a one-ra váltás alatt történt. Ez kikerült az eu-ba is legalábbis a voda hálózatán. Közben ONE lett és nem tudja kivenni a nemzetközi voda tiltást. Ezért mikor külföldre megyek mindíg...

Letiltott 1 órára az iPhone telefonom, mert elfelejtettem a pinkódot, Face ID-val meg nem működik. Mi a teendő?

Vigyem be iPhone szervizbe vagy máshogy vissza lehet állítani? Tuti nem fog eszembe jutni a kód. Mi a legvégső letiltás 1 óra után?

Ez kamu, vagy igaz lehet? Értesítésben jött, nem tudom, hogy vírust nyitok meg, vagy ha nem nyitom meg a linket, tényleg törlik a profilom? A...

🔰 Figyelmeztetés a Meta Ai-tól Fiókját 24 órán belül letiltjuk, igazolnia kell, hogy megvédje fiókját az ideiglenes letiltástól! Nyissa meg a linket fiókja igazolásához! Ez egy automatikus üzenet a Meta Ai támogatási csapatától ✔️ #77804

Telefon letiltása? A többi lent.

Vettem egy új telefont, mivel a régi sim nem volt bele jó ezért kaptam egy új simet, a régi sim ugye ilyenkor letiltásra kerül vagy inaktiválódik. Viszont a régi telefonom ellopták a letiltott simmel. Most akkor tiltassam le a régi telefont is?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!