A telefonomon hogyan lehet kilépni a facebookból? Így bárki látja ,mit olvasok, ki akarok lépni.

válasza:A Facebook hivatalos Súgóközpontjában leírják, mi a teendő:
"Kijelentkezés a Facebookról Android rendszerű eszközön
1. Nyisd meg a Facebook alkalmazást.
2. Koppints a Facebook bal felső sarkában látható Menü ikonra.
3. Görgess alulra, és koppints a Kijelentkezés pontra."

válasza:Oké, hogy segítenek, ha nem tudsz valamit, de mi az, hogy a levelezésedet olvasgatják???
Talán mondd meg nekik, hogy az magánügy és ne turkáljanak a dolgaidban. Agyam eldobom.
Neked nincsenek unokáid. Mert a gyerkőcök ilyenek. Mindenre kíváncsiak. Ha tilos, akkor pláne. Nem kell ilyen messzire menni, manapság a párok is olvassák egymás üzeneteit.
#4 Nem, a gyerkőcök nem ilyenek, csak azok, akikre ráhagyják ezt a viselkedést.
Gyerekként én is használhattam a szüleim telefonját, de soha nem olvastam el az üzeneteiket, eszembe sem jutott ilyesmi.
A pároméhoz is bármikor hozzáférek, mégsem kutakodom benne.
Kérdező, ha a fiadék/lányodék nem tanították meg a gyerekeket a magánszféra fogalmáról, akkor ezt te is megteheted.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Telefon. Hibaüzenetet
Be van állítva hogy az alapértelmezett tárhely a micro sd kártya de ha pl 1 képet csinálok mégse oda menti, és átmásolni se engedi mert szerinte írásvédett holott nem az mert teszteltem laptopról. Mi lehet rá a megoldás? Képernyőmentést is csinálok amit linkelek kommentben.
Van pár mappa de én még akarok.
Néha ez több ponton jelentkezik...van olyan hogy Chrome -ban néha youtubon is előfordul hogy csak határozottabb legyintéssel tudok görgetni ami nem mindig kényelmes felhasználást tekintve... hozzáteszem 2 hetes a telóm nincs betörve a kijelző még karc sincs rajta
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!