Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonomon hogyan lehet...

A telefonomon hogyan lehet kilépni a facebookból? Így bárki látja ,mit olvasok, ki akarok lépni.

Figyelt kérdés
Az unokáim folyton belenéznek a telefonomba, van ,hogy én kérek segítséget tőlük és mindent látnak miket írta, a Messanger levelezésemet olvassák. Szeretném, ha kiléphetnék a facebookból a telefonomon.

ápr. 21. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A Facebook hivatalos Súgóközpontjában leírják, mi a teendő:

"Kijelentkezés a Facebookról Android rendszerű eszközön

1. Nyisd meg a Facebook alkalmazást.

2. Koppints a Facebook bal felső sarkában látható Menü ikonra.

3. Görgess alulra, és koppints a Kijelentkezés pontra."

[link]

ápr. 21. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell kilépni, elég az alkalmazás lejelszavazni, hogy ne tudja megnyitni.
ápr. 21. 13:05
 3/7 anonim válasza:
100%

Oké, hogy segítenek, ha nem tudsz valamit, de mi az, hogy a levelezésedet olvasgatják???

Talán mondd meg nekik, hogy az magánügy és ne turkáljanak a dolgaidban. Agyam eldobom.

ápr. 21. 13:25
 4/7 anonim válasza:
48%

Neked nincsenek unokáid. Mert a gyerkőcök ilyenek. Mindenre kíváncsiak. Ha tilos, akkor pláne. Nem kell ilyen messzire menni, manapság a párok is olvassák egymás üzeneteit.

ápr. 22. 07:43
 5/7 anonim válasza:
100%

#4 Nem, a gyerkőcök nem ilyenek, csak azok, akikre ráhagyják ezt a viselkedést.

Gyerekként én is használhattam a szüleim telefonját, de soha nem olvastam el az üzeneteiket, eszembe sem jutott ilyesmi.

A pároméhoz is bármikor hozzáférek, mégsem kutakodom benne.

Kérdező, ha a fiadék/lányodék nem tanították meg a gyerekeket a magánszféra fogalmáról, akkor ezt te is megteheted.

ápr. 22. 09:36
 6/7 anonim válasza:
Arról nem szól a fáma hogy milyen teló, milyen rendszer. Vegyük mondjuk androidnak. Mindegyiknél valahol a beállításoknál van olyan hogy törölni lehet az alkalmazás adatait. Ha törlöd az adatokat akkor olyan mintha most töltötted volna le - ergo újra be kell majd jelentkezni. Mivel nincs kilépési lehetőség, ezért így szokás kilépni...
ápr. 22. 17:36
 7/7 XXXBalazs ***** válasza:
Ha van fent Messenger és/vagy Instagram alkalmazás, akkor azokból is lépj ki, különben hajlamos visszaléptetni.
ápr. 22. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Ha a telefonomon másolni akarok a belső tárhelyről a micro sd-re akkor azt írja hogy az android 5-ös verzióján a külső sd kártya írásvédett. Mi lehet a baj?

Be van állítva hogy az alapértelmezett tárhely a micro sd kártya de ha pl 1 képet csinálok mégse oda menti, és átmásolni se engedi mert szerinte írásvédett holott nem az mert teszteltem laptopról. Mi lehet rá a megoldás? Képernyőmentést is csinálok amit linkelek kommentben.

A telefonomon mikor görgetni akarok miért ugrik vissza ugyanarra a pontra a képernyő?

Néha ez több ponton jelentkezik...van olyan hogy Chrome -ban néha youtubon is előfordul hogy csak határozottabb legyintéssel tudok görgetni ami nem mindig kényelmes felhasználást tekintve... hozzáteszem 2 hetes a telóm nincs betörve a kijelző még karc sincs rajta

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!