Miért ilyen szemetek a GSM-nél dolgozók?

válasza:GSM topikhoz nincs sok hozzáfűzni valóm, szerintem valahol 14 évesen tehettem be a lábam utoljára ilyen helyre.
A hidrogél fóliával viszont teljesen egyetértek veled, borzasztó a tapintása, főleg ha már egy kicsit is hosszabb a körmöd, akár folyamatosan beleakad.
Mondjuk én az üvegfóliát sem igazán szeretem, meg semmilyen fóliát. Azért veszek felső-csúcs kategóriás mobilt, hogy 'érezzem' a prémium hatást, akármennyire hangzik egy homó dolognak.
Néha rámjön ez a fura dolog, főleg új telefonnál, hogy ahh rakok rá üvegfóliát. Aztán max 1-2 hét után rájövök, hogy engedjük el..
Egy előnyt tapsztaltam eddig üvegfóliával kapcsolbatban, hogyha vastagabb oldalu tokot használok, akkor előnyös lehet, mert az üvegfólia feljebb hozza a kijelző érintésmezőjét, így nem annyira bajos a kijelző szélét tapogatni, főleg gesztusoknál.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megszűnt a szerződés az eddigi takarító céggel aki az udvari munkást biztosította és úgy néz ki, nem is akarnak új céggel szerződni. Szabályos ez mondjuk élelmiszerbiztonsági és munkajogi szempontból? A munkaszerződésben udvari munkáról szó sincs. Eladók, pénztárosok.
Az a szörnyű hogy nem is beteg, hanem orvos dobta ki a kórtermi kukába így az injekciót biztonságos elcsomagolás nélkül! Hívtam a háziorvost az ügyben, aki elküld labor vizsgálatra, de mondta hogy szóljak a munkáltatónak hogy a munkahelyi üzemorvossal járjanak el az...
Mindenki a külföldi cégeket meg a multikat szidja, de akkor miért a magyar cég a sokkal szemetebb, ahol csodaszámba megy ha betartja a törvényeket az alkalmazottal szemben (rendesen bejelent, időben fizet, kiadja a szabadságot, fizeti a betegszabit, stb)? Nemcsak...
Most láttam egy gyógyíthatatlan rákbeteg 2 éves kislány képeit és mindegyiken mosolygott, a kis kopasz fejecskéjével. Bátor volt nagyon! Nem ismertem ugyan de a képek láttán is már összeszorult a szívem, hogy bírjátok ezt élőben???? Miért ilyen a világ a sok tudomány...
Azt figyeltem meg kevés az olyan mint én. Pl Látni a hírekbe a balesetet. A mentősök után helyszínelnek a rendőrök, és mutatják a fecskendős tű papírját oda félre dobva, meg a kersztyűt amiben vizsgálták a sérültet, illetve 1-2 ampullás üveget. Akkor Látok felépült...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!