Használtan mennyibe kerülne egy olyan teló, amin gördülékenyen tudok a Wild Wift-el (LoL telós változata) játszani?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igaz hogy használt telókat árulnak, de feltünően olcsóak az árak. Olvastam jót, és rosszat is. Valaki segítene, azt kapod amit ígérnek, illetve gördülékenyen megy a rendelés?😅
Egyszerűen folyton azt mondják ezekre a csúcs androidokra hogy egyáltalán nem akadnak, mégis ha kézbe veszem folyton azt veszem észre hogy akad meg lassan nyílnak meg a dolgok nem olyan gördülékeny mint az én iphone se-m. ( próbált telefon: xperia z5, samsung s6, s7,...
Melyik módban gördülékenyebb a videó ? 50 FPS vagy 60 FPS, nézegettem pár videót és az 50 fps-s videók mintha sokkal jobban mozognának mint a 60 asok.
Tegyük fel, tönkremegy a hangszóró a telefonomban. Hogyha elviszem hozzájuk, akkor ők mennyi idő alatt tudják elintézni, hogy újra használhassam a készülékem? Vagy mondjuk ugyanez, csak törött képernyő sztorijával.
Mi értelme, ha az ios "multitaskingja" jobb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!