A Samsung S26 kamerában jobb, mint az iPhone 14 Pro?

válasza:S26 még mindig nem tud makró módot. A képstabilizálásban sem éppen jeleskedik, és az S21 óta kb. ugyanaz a szenzor van.
A 14 Pro már a saját korában is bőven átlag feletti volt, így én azt mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Legutóbb amikor töltőkábelt és hálózati adaptert rendeltem egy cégtől egy korábbi iPhone-omhoz, akkor nagyon megszívtam. Eredetinek volt írva a töltőkábel és a hálózati adapter is, valamint a cég is megbízhatónak tűnt, de mégis nagyon pórul jártam. Emiatt kérdezem,...
Az érdekelne, hogy mennyiért érdemes most venni használtan egy iPhone 14 Pro Max 256 GB-os készüléket? Olyat szeretnék, ami: ● kb. 2 évet volt használva ● kb. 90-95%-os az akkumulátor kapacitása ● és persze nincsen semmi baja, max a használatból eredő normál sérülései vannak
Anno már valószínű javítva volt vagyis cserélve volt a hátlap a telefonon így ugye átrakták az nfc tekercs egységet de ez a nagyon puha valami szélén lehett talán a ragasztó ami helyén tartja az nfc tekercset.Ilyen fedő ragasztót ami rögzíti nem lehet nfc egység nélkül...
2 éve használom, 90%-os akkumulátorral. Minimum egy évig még ez is fog maradni, jelenleg hibátlanul működik. Melyiket modellt vásárolnátok meg, melyiket éri meg leginkább?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!