Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung S26 kamerában jobb,...

A Samsung S26 kamerában jobb, mint az iPhone 14 Pro?

Figyelt kérdés
A két telefon közül kamerában melyik a jobb szerinted ?
máj. 6. 16:17
 1/1 anonim ***** válasza:
56%

S26 még mindig nem tud makró módot. A képstabilizálásban sem éppen jeleskedik, és az S21 óta kb. ugyanaz a szenzor van.

A 14 Pro már a saját korában is bőven átlag feletti volt, így én azt mondanám.

máj. 8. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Honnan és milyen töltőkábelt és hálózati adaptert vegyek az iPhone 14 Pro Max telefonomhoz?

Legutóbb amikor töltőkábelt és hálózati adaptert rendeltem egy cégtől egy korábbi iPhone-omhoz, akkor nagyon megszívtam. Eredetinek volt írva a töltőkábel és a hálózati adapter is, valamint a cég is megbízhatónak tűnt, de mégis nagyon pórul jártam. Emiatt kérdezem,...

Mennyit ér most használtan egy iPhone 14 Pro Max 256 GB?

Az érdekelne, hogy mennyiért érdemes most venni használtan egy iPhone 14 Pro Max 256 GB-os készüléket? Olyat szeretnék, ami: ● kb. 2 évet volt használva ● kb. 90-95%-os az akkumulátor kapacitása ● és persze nincsen semmi baja, max a használatból eredő normál sérülései vannak

Iphone 14 plus nfc modulhoz külön nem lehet valahol ilyen rögzítő ragasztót vásárolni?

Anno már valószínű javítva volt vagyis cserélve volt a hátlap a telefonon így ugye átrakták az nfc tekercs egységet de ez a nagyon puha valami szélén lehett talán a ragasztó ami helyén tartja az nfc tekercset.Ilyen fedő ragasztót ami rögzíti nem lehet nfc egység nélkül...

Iphone 14 plus elavultnak számít?

2 éve használom, 90%-os akkumulátorral. Minimum egy évig még ez is fog maradni, jelenleg hibátlanul működik. Melyiket modellt vásárolnátok meg, melyiket éri meg leginkább?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!