Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik pillanatnyilag a...

Melyik pillanatnyilag a legjobb kamerás teló?

Figyelt kérdés

máj. 6. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak elővennéd a telefont és kattintanál vele egy szép képet, akkor iPhone 17 Pro Max.

Ha Android, akkor Galaxy S26 Ultra.

Hogy hardveresen melyikben a legjobb a kamera, talán Oppo Find X9 Ultra, Vivo X300 Ultra, Xiaomi 17 Ultra. De ezekkel ugyanaz a baj, mint mindennel, ami kínai: szoftver, garancia, szervíz, ellátási láncok, etc...

máj. 6. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
A Sony Ericcson Wolkmen telefon. Kinyithatós, kamerás, szineskijelzős.
máj. 6. 22:10
 3/4 anonim válasza:
iPhone 15/16 Pro Max
máj. 8. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mire kell. Ha sokoldalúság fontos, akkor S26 Ultra.

Ha konzisztensen jó eredményt akarsz akkor iPhone 17 Pro Max.

Egyébként este és zajos környezetben mindegyik szenved, még lehet javítani a képstabilizáción is. De úgy tűnik, hogy 3-4 éve megállt a fejlődés, vagy csak szimplán lelassult.

Egyébként az aktuális Xiaomi, Oppo, Vivo csúcstelefonok sokkal erősebbek bizonyos szempontból, de azon a szinten én nem vennék Samsung/Apple telefonok kívül mást.

máj. 9. 09:45

További kérdések:

Normális, hogy az S25 Ultra telefonom fél óra töltéstől felmelegedik?

Kb 4 hónapja vettem, egy bolttal rendeltettem (telefont fóliáznak, töltőket árulnak stb), újul. Nem láttam, hogy gyorsan merülne, de fél óra töltéstől akár elég jól felmelegedik.

Miért tölt sokkal lassabban az új telefontolto kábellel a töltő?

Vettem egy új telefontolto kábelt. A színe fekete. A régi fehér volt xaomi Rédei 9 hez. A fehér kábellel gyorsan töltötte a telefont most meg 1 százalékot tölt 10 perc alatt. A régi fehér kábel töltött használom hozzá. A töltenek semmi baja. A kábelt kellett cserélni mert kimozdult a telefonról.

Valami ötlet, hogy mi történt a mobilommal?

Személyes tapasztalatokat és ötleteket is szeretnék hallani, de megkérdezem az AI-t is. Fejlesztői beállításokban állítottam át pár dolgot, amiről azt hiszem tudom micsoda, de most 0% az akkumulátor és az idő automatikus beállításnál 13 óránál megállt. Utóbbit egy...

Milyen telefont ajánlanátok 50.000 Ft-ig?

Nem várok csúcsszuper telefont, csak valamit, ami megéri ár-érték arányban. Apumnak kellene hírolvasáshoz, youtubeozáshoz.

Szerintetek érdemes megvárni a Google Pixel 11 pro-t, vagy vegyem meg most a 10 prot?

Állítólag a kamera fejlődik majd valamennyit az új modellben, illetve a processzor nagyon sokat. A fényerő is jobb lesz, de ennyi. Nekem most alsó középkategóriás telefonom van, Snapdragon 6 Gen 1-el. Én nem nagyon játszom telefonon, szóval talán annyira nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!