válasza:Ha csak elővennéd a telefont és kattintanál vele egy szép képet, akkor iPhone 17 Pro Max.
Ha Android, akkor Galaxy S26 Ultra.
Hogy hardveresen melyikben a legjobb a kamera, talán Oppo Find X9 Ultra, Vivo X300 Ultra, Xiaomi 17 Ultra. De ezekkel ugyanaz a baj, mint mindennel, ami kínai: szoftver, garancia, szervíz, ellátási láncok, etc...

válasza:

válasza:Attól függ mire kell. Ha sokoldalúság fontos, akkor S26 Ultra.
Ha konzisztensen jó eredményt akarsz akkor iPhone 17 Pro Max.
Egyébként este és zajos környezetben mindegyik szenved, még lehet javítani a képstabilizáción is. De úgy tűnik, hogy 3-4 éve megállt a fejlődés, vagy csak szimplán lelassult.
Egyébként az aktuális Xiaomi, Oppo, Vivo csúcstelefonok sokkal erősebbek bizonyos szempontból, de azon a szinten én nem vennék Samsung/Apple telefonok kívül mást.
További kérdések:
Kb 4 hónapja vettem, egy bolttal rendeltettem (telefont fóliáznak, töltőket árulnak stb), újul. Nem láttam, hogy gyorsan merülne, de fél óra töltéstől akár elég jól felmelegedik.
Vettem egy új telefontolto kábelt. A színe fekete. A régi fehér volt xaomi Rédei 9 hez. A fehér kábellel gyorsan töltötte a telefont most meg 1 százalékot tölt 10 perc alatt. A régi fehér kábel töltött használom hozzá. A töltenek semmi baja. A kábelt kellett cserélni mert kimozdult a telefonról.
Személyes tapasztalatokat és ötleteket is szeretnék hallani, de megkérdezem az AI-t is. Fejlesztői beállításokban állítottam át pár dolgot, amiről azt hiszem tudom micsoda, de most 0% az akkumulátor és az idő automatikus beállításnál 13 óránál megállt. Utóbbit egy...
Nem várok csúcsszuper telefont, csak valamit, ami megéri ár-érték arányban. Apumnak kellene hírolvasáshoz, youtubeozáshoz.
Állítólag a kamera fejlődik majd valamennyit az új modellben, illetve a processzor nagyon sokat. A fényerő is jobb lesz, de ennyi. Nekem most alsó középkategóriás telefonom van, Snapdragon 6 Gen 1-el. Én nem nagyon játszom telefonon, szóval talán annyira nem...
Sokkal nagyobb az upgrade?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!