Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonon a töltő elektronika...

Telefonon a töltő elektronika elromlik máshogy fel lehet tölteni a telefont ?

Figyelt kérdés
máj. 6. 22:00
 1/10 Thunderfairy ***** válasza:
42%
Számítógépbe dugva is feltölt. A zsinorral csatlakoztasd a géphez.
máj. 6. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyiket lehet vezetek nelkuli toltovel is
máj. 7. 00:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok telefon tamogat vezeteknelkuli toltest, a telefon hatuljaban van egy bazinagy tekercs kb es ha van vezetek nelkuli toltod ra tudod cuppantani. Ha rakeresel hogy telefonod tipusa + wireless charging egybol meg talalod neten, vagy ha ide leirod a telefonod tipusa, az is megfelel.

Ha az akkomulatorral van problema es az nem veszi fel a toltest, akkor aksi csere, ha csak az usb/magsafe csatlakozo kontakthibas akkor azt kell javitani es addig toltheted vezetek nelkul, ha tamogatott.

máj. 7. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

1.

Számítógép vagy dugasztáp lényegtelen, mindkettő az USB porton adja be a tápot. Ha a telefonban lévő töltésszabályzó hibás (az állítás szerint), nem fog tölteni.

máj. 7. 06:17
 5/10 Morzsi007 ***** válasza:
62%

Egyetértek a 4-essel. Bár ritkán hal meg egy töltésszabályzó egy telefonban, hamarabb adja meg magát a csatlakozó, a kábel vagy a töltőfej inkább.

Az aksit direktbe lehetne tölteni egy arra alkalmas töltővel, de ez nagyon macera lenne minden alkalommal.

máj. 7. 07:02
 6/10 Szirty ***** válasza:
81%

"Számítógépbe dugva is feltölt."

Ha a töltő elektronika rossz, akkor nem!

"Sok telefon tamogat vezeteknelkuli toltest..."

Ha a töltő elektronika rossz, akkor azzal sem fog tölteni.

A dolog logikája nem bonyolult: Mivel a töltést az említett elektronika végzi, ha az rossz akkor semmilyen forrással nem fog tölteni, mert az ami ezt megtenné nem teszi meg. Hiszen rossz...

máj. 7. 07:54
 7/10 Szirty ***** válasza:
81%

"...máshogy fel lehet tölteni a telefont ?"

A telefont nem.

Az akkumulátorát viszont fel lehet egy megfelelő töltővel.

Pl. úgy hogy kiszereled a telefonból, feltöltöd és visszarakod.

máj. 7. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Kieveszed az akksit, feltöltöd máshol és visszateszed.

Vagy megjavíttatod a telefont.

máj. 7. 08:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Természetesen nem.

Az akku az passzív eszköz, csak energiacellék. A töltő valójában csak egy tápegység, szintén passzív eszköz.

A töltésvezérlő az, ami az egészet szabályozza. A cellafeszültségből tudja mennyi kakaó van benne, a tápegységgel meg le tudja kommunikálni, hogy töltéskor mennyit küldjön (pl power delivery szabványok)

Ez amúgy a legtöbb telefonban egy külön lapka, az alsó panel. ezen szokott lenni a hangszóró,mikrofon, rezgőmotor is

máj. 10. 01:10
 10/10 anonim ***** válasza:
+töltésvezérlő, meg az USB-C csati, ja, a legrelevánsabbak a kérdés kapcsán 😃
máj. 10. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Huawei telefonon hogy tudom ezt átállíttani?

Nemrég vettem egy Huawei Nova 9-et amin van egy olyan alkalmazás aminek az a neve hogy Video. Utánna néztem a huawei oldalán és ezen elvileg sorozatoknak meg filmeknek kéne lenni de nekem csak gyermek sorozatok és filmek jönnek be bármit csinálok :( Ezzel mit tudok kezdeni?

Tudok valahogyan telefonhívást rögzíteni android telefonon?

Sok olyan alkalmazás van, ami rögzíti a beszélgetést, de csak azt, amit én mondok a telefonba, nekem viszont a vonal mindét végén lévő fél beszédének rögzítésére lenne szükség. Köszönöm a válaszokat!

Az mennyi idő ,amire kiszedik a szervízben a telefonomból a piszkot?

Mikrofon és valószínűleg a hangszóró is érintett az ügyben!

Milyen SD kártyát vegyek a Samsung Galaxy A52s 5g telefonomba?

Nem konkrét márka ajánlást szeretnék, hanem azt szeretném tudni, hogy milyen nagyságú jó a telefonba

A Samsung Members alkalmazásnak van értelme a telefonon lenni?

A NeuroNation alkalmazás mennyire hasznos?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!