Telefonon a töltő elektronika elromlik máshogy fel lehet tölteni a telefont ?

válasza:

válasza:

válasza:Sok telefon tamogat vezeteknelkuli toltest, a telefon hatuljaban van egy bazinagy tekercs kb es ha van vezetek nelkuli toltod ra tudod cuppantani. Ha rakeresel hogy telefonod tipusa + wireless charging egybol meg talalod neten, vagy ha ide leirod a telefonod tipusa, az is megfelel.
Ha az akkomulatorral van problema es az nem veszi fel a toltest, akkor aksi csere, ha csak az usb/magsafe csatlakozo kontakthibas akkor azt kell javitani es addig toltheted vezetek nelkul, ha tamogatott.

válasza:1.
Számítógép vagy dugasztáp lényegtelen, mindkettő az USB porton adja be a tápot. Ha a telefonban lévő töltésszabályzó hibás (az állítás szerint), nem fog tölteni.

válasza:Egyetértek a 4-essel. Bár ritkán hal meg egy töltésszabályzó egy telefonban, hamarabb adja meg magát a csatlakozó, a kábel vagy a töltőfej inkább.
Az aksit direktbe lehetne tölteni egy arra alkalmas töltővel, de ez nagyon macera lenne minden alkalommal.

válasza:"Számítógépbe dugva is feltölt."
Ha a töltő elektronika rossz, akkor nem!
"Sok telefon tamogat vezeteknelkuli toltest..."
Ha a töltő elektronika rossz, akkor azzal sem fog tölteni.
A dolog logikája nem bonyolult: Mivel a töltést az említett elektronika végzi, ha az rossz akkor semmilyen forrással nem fog tölteni, mert az ami ezt megtenné nem teszi meg. Hiszen rossz...

válasza:"...máshogy fel lehet tölteni a telefont ?"
A telefont nem.
Az akkumulátorát viszont fel lehet egy megfelelő töltővel.
Pl. úgy hogy kiszereled a telefonból, feltöltöd és visszarakod.

válasza:Kieveszed az akksit, feltöltöd máshol és visszateszed.
Vagy megjavíttatod a telefont.

válasza:Természetesen nem.
Az akku az passzív eszköz, csak energiacellék. A töltő valójában csak egy tápegység, szintén passzív eszköz.
A töltésvezérlő az, ami az egészet szabályozza. A cellafeszültségből tudja mennyi kakaó van benne, a tápegységgel meg le tudja kommunikálni, hogy töltéskor mennyit küldjön (pl power delivery szabványok)
Ez amúgy a legtöbb telefonban egy külön lapka, az alsó panel. ezen szokott lenni a hangszóró,mikrofon, rezgőmotor is

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nemrég vettem egy Huawei Nova 9-et amin van egy olyan alkalmazás aminek az a neve hogy Video. Utánna néztem a huawei oldalán és ezen elvileg sorozatoknak meg filmeknek kéne lenni de nekem csak gyermek sorozatok és filmek jönnek be bármit csinálok :( Ezzel mit tudok kezdeni?
Sok olyan alkalmazás van, ami rögzíti a beszélgetést, de csak azt, amit én mondok a telefonba, nekem viszont a vonal mindét végén lévő fél beszédének rögzítésére lenne szükség. Köszönöm a válaszokat!
Mikrofon és valószínűleg a hangszóró is érintett az ügyben!
Nem konkrét márka ajánlást szeretnék, hanem azt szeretném tudni, hogy milyen nagyságú jó a telefonba
A NeuroNation alkalmazás mennyire hasznos?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!