Miez hogy 4G, 4G+ , 5G ?

válasza:Attól függ, hogy milyen technológia van kiépítve és milyen adó-vevők vannak a távközlési tornyokra szerelve, illetve kezeli-e az eszközöd ezt a kapcsolatot. Ezek különböző generációs (G = generation) hálózat nélküli adatátviteli megoldások, ahol a nagyobb szám fejlettebb technológiát jelöl, ennek legnyilvánvalóbb jellemzője az átviteli sebesség.
A többire rá tudsz keresni te is.

válasza:További kérdések:
Átlagos használatra, nem játszom! Ritkán fotózom! Facebook,youtube,telefonálás! Azt hallottam hogy a xiaomi elég bugos illetve vannak szoftveresen is gondok! Samsung talán megbízhatóbb és jobb! Ki melyiket választaná? Xiaomi 14T volt nekem korábban de sok mellékes...
És hogy lehet meghallgatni?: "Egyenlege 15 másodperc múlva lejár."
Szóval jött értesítés, hogy május 31 után csak felhőben (Google vagy Onedrive fiók) fogja tudni tárolni az egyedi profilt a Swiftkey. Be is jelentkeztem a fiókokba. Nem tudom pontosan melyik, mert több is van, ezért kipróbáltam ami szóba jöhet. De mintha...
Mit érdemes venni?
A bluetooth kapcsolatra nem reagál, pedig jól csinálom, mert az előző telegonomat is így élesítettem. Az USB vezetékkel, ha összekötöm, akkor csak töltődik, de semmi más nem jelenik meg. Bementem egy Samsung servizbe és ott az úriember csatlakoztatta vezetéken a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!