Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik a mobil...

Miért nem működik a mobil internet 2 in 1 S csomag aktiválás után?

Figyelt kérdés
Friss feltöltés/aktiválás után mobilinternet alkalmazás bekapcsolva, és "nincs internet elérés" üzenet van. Wi-Fi üzemmódbam működik az internet.
jún. 3. 12:08
 1/4 T. Feri ***** válasza:
Milyen gép, milyen csomag?
jún. 3. 13:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Mapei telefon, Yettel feltöltő-kártyás 2 in 1 s csomag. Eddig gond nélkül működött mobil internet. Itthon is csak WI-FI üzemmódban van internet elérés.
jún. 3. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Domino kártyás routernél volt olyan, amikor elfogyott róla a keret, internet megáll, de a fizetés kevés, újra is kell indítani.

Ha előbb töltjük fel, nem szakad meg.

jún. 3. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
...vagy minimum repülőgépes mód be-ki, telefon esetében, elegendő lehet, újraindítás helyett.
jún. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Miért vesz valaki aktivált sim kártyát interneten mikor 500 forintért lehet kapni?

Az aki ilyen aktivált kártyát vesz dupla árért, az tulajdonképpen nem helyes úton jár? Ma voltam egy GSM-be a telómat szervízeltetem, és az előttem levő emberek mind ilyen aktivált simet vettek, nem néztek ki bűnözöknek.

A Vodafone-nál kártyás vagyok,minden hónapban 7000 Ft-ot töltök fel. Lehetséges az,hogy a net automatikusan aktiválódik?

Tuti+5 GB Net csomagban vagyok. Jövő hónap 7.-én jár le a felhasználhatóság. 8000 Ft. van még az egyenlegemen. 3600 Ft havonta az 5 GB neten. Így hogyha marad rajta ennyi összeg,automatikusan újraaktiválódik a net?

HUAWEI Mobil Wifi E5785 aktiválása és kezdeti beállításai?

Ez az első mobilnet eszközöm, így még zöldfülű vagyok ebben. Már az első lépésnél elakadtam, amikor is kéri a kütyü az ENTER key-t. Azt úgy tudom, a telefonomon is be tudnám állítani valahol a beállítások menüben, a kérdés csak az, hogy azon belül hol?

Feltöltőkártya internetes aktiválásakor melyik szolgáltatónál tudok nyilatkozni hogy azonnal legyen titkos a szám, adatokat üzletszerzésre ne használják fel?

Jártam már pórul e téren, semmit nem kérdezett és mindenhez "automatikusan hozzájárultam". Aktiválás pillanatában legyen titkos a telefonszám. Telenor vagy Vodafone, valamelyiknél sikerült már ez valakinek?

IPhone 7 Plus Aktivalasi zar megkerulese?

Szervizben megcsinaljak Alaplap csere? Vagy programmal? Sikerult vkinek?

Interneten aktivált SIM kártya esetén az aktiváló levél hogy van?

Tudom, hogy küldenek postán egy levelet amiben van egy kód amit 30 napon belül vissza kell küldeni smsben. Eddig oké is. De a netes aktiválás során nem az állandó lakcímet kötelező megadni? Mert azt is ellenőrzik a BM rendszerében, nem? De ha én attól messze...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!