Miért nem működik a mobil internet 2 in 1 S csomag aktiválás után?

válasza:Domino kártyás routernél volt olyan, amikor elfogyott róla a keret, internet megáll, de a fizetés kevés, újra is kell indítani.
Ha előbb töltjük fel, nem szakad meg.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az aki ilyen aktivált kártyát vesz dupla árért, az tulajdonképpen nem helyes úton jár? Ma voltam egy GSM-be a telómat szervízeltetem, és az előttem levő emberek mind ilyen aktivált simet vettek, nem néztek ki bűnözöknek.
Tuti+5 GB Net csomagban vagyok. Jövő hónap 7.-én jár le a felhasználhatóság. 8000 Ft. van még az egyenlegemen. 3600 Ft havonta az 5 GB neten. Így hogyha marad rajta ennyi összeg,automatikusan újraaktiválódik a net?
Ez az első mobilnet eszközöm, így még zöldfülű vagyok ebben. Már az első lépésnél elakadtam, amikor is kéri a kütyü az ENTER key-t. Azt úgy tudom, a telefonomon is be tudnám állítani valahol a beállítások menüben, a kérdés csak az, hogy azon belül hol?
Jártam már pórul e téren, semmit nem kérdezett és mindenhez "automatikusan hozzájárultam". Aktiválás pillanatában legyen titkos a telefonszám. Telenor vagy Vodafone, valamelyiknél sikerült már ez valakinek?
Szervizben megcsinaljak Alaplap csere? Vagy programmal? Sikerult vkinek?
Tudom, hogy küldenek postán egy levelet amiben van egy kód amit 30 napon belül vissza kell küldeni smsben. Eddig oké is. De a netes aktiválás során nem az állandó lakcímet kötelező megadni? Mert azt is ellenőrzik a BM rendszerében, nem? De ha én attól messze...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!