Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone aksicsere előtt állok,...

IPhone aksicsere előtt állok, csak eredeti Apple-t érdemes beletetetni vagy utángyártott is jó lehet?

Figyelt kérdés
Rosszul járnék az utángyártott és ha igen, miért?

jún. 13. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Utángyártottból ha jó minőségűt veszel nincs semmi gond vele.

Általában a megbízhatóbb szervízekben ilyeneket adnak.

Irreálisan drága a "gyári" akkumulátor, nagy a szórás ott is minőségben szóval nincs akkora differencia.

jún. 13. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
15%

Sok nem hivatalos szervizben is tudnak már gyárit belerakni.

Az utángyártottal és a nem hivatalossal az a baj hogy a telefon nem fogja felismerni. Állandóan pofázni fog hogy ismeretlen alkatrész van a telefonban. Nem fogja kijelezni a %-ot sem.

jún. 13. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2.

Ez nem azon múlik, hanem hogy megfelelő alkatrészek beprogramozásra/cserére kerülnek-e.

Utángyártott is cserélhető úgy, hogy gyárinak ismerje fel és fordítva is....

jún. 13. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

3. igen tudom, csak le akartam egyszerűsíteni a kérdezőnek.

Az biztos hogy a legolcsóbb kóklerek nem fogják úgy cserélni az akksit hogy az jó is legyen.

jún. 13. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja persze egy rendes szervizben csináltatnám, csak az eredetivel 45 ezer, az utángyártottal 26 és ha az is jó, akkor inkább azt választanám.
jún. 13. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Eredeti gyári jobb lesz,azt vedd bele.
jún. 13. 22:35
 7/8 XxzetifirexX ***** válasza:
18%

Ha hosszú távra tervezel és fontos a lehető legnagyobb megbízhatóság: eredeti Apple akkumulátor.

Ha jelentős az árkülönbség, de találsz egy jó hírű szervizt, amely minőségi utángyártott akkumulátorral dolgozik és garanciát is vállal rá, az is lehet teljesen ésszerű választás.

jún. 14. 05:28
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Én most cseréltettem ki a telefonomba a töltőcsatlakozót ,mert nem volt jó a kontakt,de mondtam,ha már szétszedik az aksija régi,akkor azt is cseréljék ki.A cég 2001-től működik.Több opció volt az aksinál,én az utángyártottat választottam( kiemelkedő minőségű) ez 17.000 volt 2 óra munka,a másik cellacserélt programozott ez 27.000 és 1 nap munka,töltőcsatlakozó az gyári( ezt ajánlották)16.000.( és gyári aksi egyébként nem volt).A telefonom régebbi modell így ezek tökéletesek voltak számomra.Azt kell eldöntened,hogy telefonodhoz képest mennyire éri meg gyári,drágább alkatrészt beletetetni.
jún. 14. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Rejoyon utángyártott akksit tesznek az iphone-ba?

Rejoy-ról szeretnék venni egy iphone 15 plus-t, és van ez az opció, hogy "új akkumulátor", az érdekelne, hogy ez ugyanazt a kapacitást nyújtja mint az eredeti, vagy sokkal hamarabb tonkre megy? Hallottam már ezt is, azt is hátha van valakinek tapasztalata

Iphone 11 pro utángyártott kijelzőből mélyk a legjobb?

honnan érdemes rendelni ami majdhogynem olyan mint az eredeti gyári apple?

Érdemes iPhone 11-et venni? +1 kérdés, honnan lehet tudni hogy eredeti vagy utángyártott aksi van benne? Mire érdemes figyelni használt iPhone vásárlásnál?

Kinek milyen tapasztalata van az említett telefonnal? Valahol olvastam egyszer, hogy a telefon mutatja erdeti az aksi vagy sem, igaz lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!