IPhone aksicsere előtt állok, csak eredeti Apple-t érdemes beletetetni vagy utángyártott is jó lehet?

válasza:Utángyártottból ha jó minőségűt veszel nincs semmi gond vele.
Általában a megbízhatóbb szervízekben ilyeneket adnak.
Irreálisan drága a "gyári" akkumulátor, nagy a szórás ott is minőségben szóval nincs akkora differencia.

válasza:Sok nem hivatalos szervizben is tudnak már gyárit belerakni.
Az utángyártottal és a nem hivatalossal az a baj hogy a telefon nem fogja felismerni. Állandóan pofázni fog hogy ismeretlen alkatrész van a telefonban. Nem fogja kijelezni a %-ot sem.

válasza:#2.
Ez nem azon múlik, hanem hogy megfelelő alkatrészek beprogramozásra/cserére kerülnek-e.
Utángyártott is cserélhető úgy, hogy gyárinak ismerje fel és fordítva is....

válasza:3. igen tudom, csak le akartam egyszerűsíteni a kérdezőnek.
Az biztos hogy a legolcsóbb kóklerek nem fogják úgy cserélni az akksit hogy az jó is legyen.

válasza:

válasza:Ha hosszú távra tervezel és fontos a lehető legnagyobb megbízhatóság: eredeti Apple akkumulátor.
Ha jelentős az árkülönbség, de találsz egy jó hírű szervizt, amely minőségi utángyártott akkumulátorral dolgozik és garanciát is vállal rá, az is lehet teljesen ésszerű választás.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
BL-4UL 3.7V 4.4wh 1200mA a tipus.
Rejoy-ról szeretnék venni egy iphone 15 plus-t, és van ez az opció, hogy "új akkumulátor", az érdekelne, hogy ez ugyanazt a kapacitást nyújtja mint az eredeti, vagy sokkal hamarabb tonkre megy? Hallottam már ezt is, azt is hátha van valakinek tapasztalata
honnan érdemes rendelni ami majdhogynem olyan mint az eredeti gyári apple?
"a villám" jelenik meg, a % és a zöld ikon nem.
Kinek milyen tapasztalata van az említett telefonnal? Valahol olvastam egyszer, hogy a telefon mutatja erdeti az aksi vagy sem, igaz lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!