IPhone az egy túlárazott mobil 2026ban is ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Túl van árazva, de attól még a szerintem a legjobb. Használtam a Samsungnak az Ultra szériáját is, ami szerintem az egyetlen igazi vetélytársa, de az én igényeimnek az iPhone jobban eleget tett, sok dologban kicsit jobb, kicsit kényelmesebb, főleg, ha a többi termékük is megvan.
Például a Samsung néha nem akarta bevenni az ujjlenyomatom, a faceID egy fokkal jobb, bár néha az se ismer fel, kicsit jobbak a fotók, videók, kicsit szebb a kijelző, nagyobb tokokból a választék. Az appok amikre szükségem van nagyjából ugyanazok, vagy van hasonló, néhány app iPhone verziója kevésbé bugos, szerintem a gyártóiknak az az elsődleges, hogy iPhoneon jól menjen. A torrentet megoldom máshol, a tollat meg sose használtam, de néha véletlenül benyomtam és kiesett. Van pár dolog, ami Androidon van szerintem kényelmesebben megoldva, például hogy ha lehúzom fentről a kijelzőt, akkor egy helyen vannak a beállítások és az értesítések, meg könnyebb visszahúzni, de az iPhone még mindig kényelmesebb nekem összességében.

válasza:Nincs túlárazva, a piac árazza így be és megveszik így is. Túlárazva akkor lenne, ha nem vennék.
Másik, státusz szimbólum tartja az értéket, kevés ember teheti meg, és a társadalom által erősen felül van értékelve. Egy szaros okos telefon sosem éri el ezt, ez maximum mítosz, meg esetleg a kevésbé művelt rétegben terjedt el. Egy régi ritka sportautó, egy arany Rolex óra, egy magán repülőgép, egy nagy földterület státusz szimbólum, mert meg mutatja hogy hol helyezkedsz el a társadalom szintjén.(Ez teljesen demagóg duma, hogy egy viszonylag megengedhető eszközt annak nevezünk, oké idehaza a nép többsége minimálbérre van bejelentve, de bőven meg tudják venni a legújabb Pro modellt... Mert nem olyan irreálisan drága, mint egy AMG-s Mercedes...)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Felhívtam és zene szólt benne visszont csak oneról hívható. Fontos!!!! Ne hívd fel mert emeltdíjas!!!!!
Hogyan? Chrome-ot használom.
Bementem múlt héten az egyik mobiltelefon boltba hogy tetessek a telefonomra uvegfoliat. Azt mondta az eladó nincs csak 4 ezer forintos ami nagy rá. Ami rá való az csak 2500 Ft és kifogyhatatlan a raktárból. Erre a hétvégére hoznak nekik mondta. Felirat a telefonszamom...
Friss feltöltés/aktiválás után mobilinternet alkalmazás bekapcsolva, és "nincs internet elérés" üzenet van. Wi-Fi üzemmódbam működik az internet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!