Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betelt az iPhone-n a tárhely,...

Betelt az iPhone-n a tárhely, mit csináljak?

Figyelt kérdés
256gb-os a tárhelye, de az alkalmazások és fotók/videók csak úgy zabálják a tárhelyet. Most már szinte nincs rajta hely. Ha le akarok szedni képeket akkor azt hogyan tudom? Nincs macbook-om szóval csak Windowsal tudom. Az hogy működik? Illetve ha előfizetnék iCloud-ra, akkor gondolom ott pont ugyan azok lesznek mint a telefonomon szóval csak duplikálódik de nem szabadul fel tárhely a telefonról ugye? Annak meg mi értelme, főleg ha csak 200gb-os csomag van ami még értelmezhető költség havi díjban, de a következő csak 2tb ami már combosabb árban van. Mit javasoltok?

júl. 1. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Vegyél egy SSD-t, vagy pendrive-ot, és csinálj rá mentést. Párezer forint manapság az 1 TB.
júl. 1. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Takaríts, nem kell annyi fénykép, úgysem nézed vissza, ami fontos legyen a felhőben és nem a telón.
júl. 1. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Felhő.

Készít biztonsági másolatot folyamatosan és amikor szeretnéd, akkor letörlöd a telefonon, de internet közelében ugyanúgy el tudod érni.

Pontosan nem tudom, én OneDrive -ot használok. Ami azért jó, mert már a gépemről is van biztonsági másolat, így mindent elérek mindenhonnan...és occó is

júl. 1. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Windows, iTunes, mentsd ki valahova a képeket.
júl. 1. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Töröld a cache-t, ideiglenes fájlokat. Vagy vegyél egy SD kártyát és tegyél rá mindent.

Vagy töröld le a Facebookot, jobban jársz :D

júl. 1. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
felesleges app töröld,cachet töröld ,és felesleges facebook ,fotokat is .
júl. 2. 06:41
 7/10 anonim ***** válasza:
vegyél egy terrás hddt vagy ssdt ments le mindent amit meg akarsz őrizni vagy rakd fel teraboxra 1tb ingyen az biztos h elég
júl. 2. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel le lehet szedni windows gépre a képeket.

jobb mint az itunes!

júl. 5. 22:44
 9/10 Morzsi007 ***** válasza:
Nem kell hozzá itunes. Csak rádugod PC-re, laptopra USB kábellel(ha megoldható) és megjelenik az intézőbe a telefon Fotók tartalma. Ha ezt évente egyezer megcsinálod, nem gyűlik össze ekkora mennyiség.
júl. 6. 07:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Állítsd be, hogy a képeket tömörítve tárolja a készüléken. Kb. ennyi elég is lesz. Ezek mellett Spotify cache-t is érdemes törölni.
júl. 10. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

A telefonomon folyamatosan fogy a tárhely. Mit csináljak (részletek a kifejtésben)?

Régi Samsung Galaxy A6 telefonom van, de eddig nem voltak gondok vele. Felhőtárhelyből leszedtem pár videót és átraktam SD kártyára, de ugrott 2 gigabájt a belső memóriából és folyamatosan fogy róla a tárhely. Lefuttattam vírusirtókat de semmi, leszedtem egy rakás...

Azt irja az iphone-om, hogy megtelt a tárhely, pedig nem, mit csináljak?

Ezt irja: "iPhone storage is full. If you dont free up space soon, some features may not work properly" A Settings / General / iPhone Storage (tárhely) szerint van még kb. 70 Gbyte a 128 GByte-ból. Az Apple Devices program szerint is ez a helyzet. Miért dobja fel az...

Mit csináljak hogy legyen tárhelyem?

Samsung j3 telefonom van és folytob eltünik a tárhely pedig törlöm a gyorsitotárat is. Van benne memoriakartya 2-3 alkalmazásom van de az is memoriakartyan.szinte alig van valami a telefonba. Meg ráadásul regebben a fotók ,alkalmazások mind a telefonon voltak,akkor nem volt igy tele.

Mit csináljak a telefonommal, ha állandóan kiírja, hogy majdnem tele a tárhely, de már már tudok mit kitörölni?

Már kitöröltem mindne képet és videót, nem tudom mitől telik meg, ha belépek a tárhelytisztítóba, azt írja hogy a legtöbb tárhelyet az alkalmazások használják, de azokat meg nem lehet kitörölni, mert alapértelmezettek. Egyedül Viber van rajta, ezen a telefonon se...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!