Betelt az iPhone-n a tárhely, mit csináljak?

válasza:

válasza:

válasza:Felhő.
Készít biztonsági másolatot folyamatosan és amikor szeretnéd, akkor letörlöd a telefonon, de internet közelében ugyanúgy el tudod érni.
Pontosan nem tudom, én OneDrive -ot használok. Ami azért jó, mert már a gépemről is van biztonsági másolat, így mindent elérek mindenhonnan...és occó is

válasza:

válasza:Töröld a cache-t, ideiglenes fájlokat. Vagy vegyél egy SD kártyát és tegyél rá mindent.
Vagy töröld le a Facebookot, jobban jársz :D

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Régi Samsung Galaxy A6 telefonom van, de eddig nem voltak gondok vele. Felhőtárhelyből leszedtem pár videót és átraktam SD kártyára, de ugrott 2 gigabájt a belső memóriából és folyamatosan fogy róla a tárhely. Lefuttattam vírusirtókat de semmi, leszedtem egy rakás...
Ezt irja: "iPhone storage is full. If you dont free up space soon, some features may not work properly" A Settings / General / iPhone Storage (tárhely) szerint van még kb. 70 Gbyte a 128 GByte-ból. Az Apple Devices program szerint is ez a helyzet. Miért dobja fel az...
Samsung j3 telefonom van és folytob eltünik a tárhely pedig törlöm a gyorsitotárat is. Van benne memoriakartya 2-3 alkalmazásom van de az is memoriakartyan.szinte alig van valami a telefonba. Meg ráadásul regebben a fotók ,alkalmazások mind a telefonon voltak,akkor nem volt igy tele.
Már kitöröltem mindne képet és videót, nem tudom mitől telik meg, ha belépek a tárhelytisztítóba, azt írja hogy a legtöbb tárhelyet az alkalmazások használják, de azokat meg nem lehet kitörölni, mert alapértelmezettek. Egyedül Viber van rajta, ezen a telefonon se...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!