Honor Magic 8 Lite vagy Samsung Galaxy A37?
Melyik jobb ár érték arányú?
Melyik készít jobb képeket és videókat?

válasza:Szia!
A Honornak erősebb a processzora, strapabíróbb, sokkal de sokkal nagyobb az akkumulátora, illetve négyszer nagyobb tárhelyet kapsz ugyan azon az áron több rammal. Samsung:
Honor:
Azonban sokan a Samsung kameráját erősebbnek mondják, bár szerintem a Honoré sem olyan rossz. Ez igazából egy olyan kérdés, hogy ízlések és pofonok. A neten találsz nagyon sok tesztet, amikben láthatsz képeket mindkét telefonnal, és úgy lesz összehasonlítási alapod. A Samsung rendszere kiforrottabb, lényegében kiszámíthatóbban jönnek rá a frissítések, és gyakrabban mint a Kínai készülékekre legyen az Honor, vagy Xiaomi.
Ha neked mindened a kamera, és fontos hogy minden hónapban megkapd a legfrissebb biztonsági frissítést, akkor a Samsungot érdemes választani, de ellenkező esetben a Honort, mert ezen kívül mindenben veri a Samsungot.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A Xiaomi-tól valamiért picit távolságtartóbb vagyok, volt/van a családban redmi note 7 és redmi note 12s amik nyilván nem a felső szegmens voltak sosem, de ettől függetlenül sem érzem valamiért megbízható telónak. Biztosan jó, de én legalább 4-5 éves felhasználásban...
Két telefon közül szeretnék választani és kellene segítség hozzá.
Tudom, ezen az árszinten nem nagyon lehet mellélőni, de az ár-érték arányban a legjobbat szeretném megvenni magamnak. Azért pont a média, mert az itt van kis túlzással a sarkon, és személyesen is át tudom venni, így nem kell a kiszállítással vacakolni.Most pont le...
Minőségben, fogásra, használatra, kinézet stb?
Nincsenek nagy elvárásaim. Várom a véleményeket
Ha igen abból melyiket érdemes megvenni (4, 5 vagy 6)? Olyan okosorát szeretnék venni, ami NFC fizetéses (és van belőle fehér színű).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!