IPhone 15 pro-t (256gb és újszerű) szeretnék venni de nem tudom honnan! Rejoy, trustphone, showme vagy mobilshark? Esetleg ha már vásároltatok valamelyik helyről hasonló készüléket eltudnátok mondani a véleményeteket?

válasza:

válasza:

válasza:Azért annyira nem rossz, mint amennyire a 2-es mondja. De az a melegedés a mai napig megkeseriti a használatot. Egyszerűen egy rosszul sikerült konstrukció és látszik is az árán, nem volt még olyan iPhone Pro modell, aminek ennyire gyorsan beesett volna az ára...
Egyébként Rejoy, mert 2 hétig tudod tesztelni, kiderülnek a hibái és ha nem jó tudod cserélni. Magánszemélynél nincs akkora tér reklamációra.
Kapcsolódó kérdések:
Ma reggel szintén csináltam egy ugyanilyen tesztet, viszont ez full negatív. Ilyenkor mi a szitu?
Van valaki aki tetszik és ismerem régóta.Tudom hol lakik és időnként le utazom abba a városba és sétálok egyet mert megnyugtat.(nem gyakran teszem)és valahol eljátszok a gondolattal milyen lenne ha pont látnám őt.Egyszer meg is történt de ő nem vett észre.Mosolyogtam...
Volt köztetek olyan akinek egyes terhességi között más mas volt a hcg szintje? Most nem pontos értékekre gondolok, csak hogy egyszer előtte egy héttel pozitív teszt, máskor meg az elmaradt menzesz napja után se. Köszönöm szépen!(3.terhességem lenne, mindkettő először...
Tapasztalatok mindenképpen érdekelnek.
2 hete eltűnt a pénztárcám, maximum hetente egyszer szoktam elővenni a táskámból, mert inkább bankkártyával fizetek ami az igazolványtartómban van. A lényeg, hogy már kismillió helyen kerestem, többek között nem egyszer átnéztem a munkahelyi öltözőszekrényemet, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!