Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan lehet megbízhatóan nem...

Honnan lehet megbízhatóan nem rohadt dragán iPhone 17 vásárolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont vásárolni de elég borsos az ára néztem árukeresőn hogy milyen árakban mozog de ami olcsóbb abban nem igazan bízom meg. Valakinek van tippje hogy honnan érdemes vásárolni ?

júl. 12. 21:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hat kepzeljetek el kepes vagyok arukeresot megnyitni. Meg is tettem mar joparszor. A kerdesem es a segitseg keresem meg mindig nem ez volt. De inkabb mindegy
júl. 26. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
oké
júl. 26. 15:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Ajánlottunk is, PartneroGSM teljesen jó.
júl. 26. 16:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
júl. 26. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Iphone 17 pro max kamera körül bizsergő érzés ha töltöm a telefont. Ez mitől van? Nektek is ilyen?

Eredeti töltő kábel, eredeti adapter, földelt konnektor. Redditen sokan írják külföldiek, hogy ők is ezt tapasztalják.

Megeri az iphone 17 e-t ujan megvenni?

Van vele valami problema, esetleg nem eri meg az arat?

Nektek Iphone 17 pro-nál melyik szín tetszik a legjobban?

Szeretnék venni Iphone 17 Pro-t, de nem tudok dönteni a fehér és a kék szín között. A narancssárga nekem annyira nem jön be. Ti nektek melyik szín tetszik jobban?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!