Biztonságos az Euronicsból rendelni? Honor Magic V6 telefont rendelnék onnan. Nem kevés összegről lenne szó, ezért is kérdezem. Nincs a boltban s úgy kell nekik rendelniük.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Alig kettő éve van megy de mindig amikor a wifit a telefon megbolondul lefagy nem tudok vele csinálni kell neki egy 5 perc mire helyre jön,kikapcsolni se lehet semmit és ezt már akkor is csinálta amikor 2 éve megvettem akkor is ezt csinálta Honor X7B
Régebben mindig a Shazamot használtam és általában be is vált. De már egy jó ideje teljesen használhatatlan lett. Most már semmit sem ismer fel. Még úgy sem, hogy más zenét ad be mint amit kéne eredménynek. Szóval valaki tudna ajánlani olyat ami jobb?
Van egy iphone 14 Plus telefonom, amit nagyjából 1 éve vettem, szinte új állapotban. Eddig teljesen jó volt, de most egy pár hete valami irreálisan gyorsan merül. Az hagyján, de azt érzem hogy kevés használat után felforrósodik. A wifi annyira nem meríti, a mobilnet...
Melyik lenne jobb vétel? 300ezer forint max a keret
Az Iphone 13 mini telefonom hátlapi üvege betört, szeretném kicserélni. Milyen szervizeket ajánlotok, ami nektek bevált és viszonylag jó áron cseréltek? ICentrum vagy Premium Service vélemények? A másik kérdésem pedig az lenne, mert sok helyen olvastam, hogy néhány...
Tegnap este töltőre dugtam az iPhone 13 telefonomat. nem néztem rá pár órán keresztül , és azt vettem észre hogy nem töltött a töltő semmit hiába jelzi a kis ikonba hogy fel van rakva. azt írta hogy 1 óra + a teljes feltöltésig , ekkor volt 33% Reggel megnéztem és már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!