Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Biztonságos az Euronicsból...

Biztonságos az Euronicsból rendelni? Honor Magic V6 telefont rendelnék onnan. Nem kevés összegről lenne szó, ezért is kérdezem. Nincs a boltban s úgy kell nekik rendelniük.

Figyelt kérdés

júl. 18. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Euronics elég nagy multi üzlet, nem fogják a hírnevüket azzal elcseszni hogy hamis készüléket adnak vagy hibásat és utána leszarják a fejedet mert így jártál alapon. Ezt nem fogják bekockáztatni az is biztos. Persze lehet hibás készülék vagy bármi, hibázni bárki hibázhat, dolgozó ember hibázik, előfordulhat de nem jellemző. Ebben az esetben kötelesek orvosolni a hibát cserélni stb... vagy vissza adni a pénzedet ha mégsem felelnek meg. Én egy böszme nagy TV-t rendeltem tőlük weben keresztül, direkt kértem hogy hozzá ide házhoz mert nem tudtam mivel elhozni sem, ezért rendeltem. Idehozták minden szép és jó volt, mondta nekem a srác hogy mivel sokáig volt teherautóban, kint hideg volt így jó 1 órát várjak a beüzemeléssel hogy átmelegedjen, de ha mégsem jó akkor vannak elérhetőségek hol tudok reklamálni és megoldják. Nem volt gond minden oké volt.
júl. 18. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem a rendelés kockázatos, hanem a Honor. Nekem 5 x c plus van, és teljesen önálló életet él. Állítgat magán mindent egy nap 10 szer össze - vissza. Pl fényerő, hogy akar e reagálni érintésre vagy sem, stb... Amikor vissza vittem hogy rossz, szervizbe küldték, majd közölték, hogy jó. Annyira jó, hogy inkább vettem egy buta telefont, mert az a xar halálra idegesített.
júl. 19. 00:31
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Pont ezért nem szabad, hogy az üzlet intézze a rendelést. Euronics szeret szemétkedni az ügyféllel, de ha saját maga rendeli meg, akkor nem tudnak rajta fogást találni. Lehet lepontozni, de ez az igazság.
júl. 19. 01:09
1 2

További kérdések:

A Honor tényleg a legszarabb telefon?

Alig kettő éve van megy de mindig amikor a wifit a telefon megbolondul lefagy nem tudok vele csinálni kell neki egy 5 perc mire helyre jön,kikapcsolni se lehet semmit és ezt már akkor is csinálta amikor 2 éve megvettem akkor is ezt csinálta Honor X7B

A Shazam helyett milyen másik zenefelismerő app van androidra ami sokkal jobb?

Régebben mindig a Shazamot használtam és általában be is vált. De már egy jó ideje teljesen használhatatlan lett. Most már semmit sem ismer fel. Még úgy sem, hogy más zenét ad be mint amit kéne eredménynek. Szóval valaki tudna ajánlani olyat ami jobb?

Mit javasolnátok az én helyemben? Vigyem pár héten belül szervizbe?

Van egy iphone 14 Plus telefonom, amit nagyjából 1 éve vettem, szinte új állapotban. Eddig teljesen jó volt, de most egy pár hete valami irreálisan gyorsan merül. Az hagyján, de azt érzem hogy kevés használat után felforrósodik. A wifi annyira nem meríti, a mobilnet...

Honor 600 pro vagy Samsung Galaxy s26 plus?

Melyik lenne jobb vétel? 300ezer forint max a keret

Hol érdemes hátlapi üveget cserélni?

Az Iphone 13 mini telefonom hátlapi üvege betört, szeretném kicserélni. Milyen szervizeket ajánlotok, ami nektek bevált és viszonylag jó áron cseréltek? ICentrum vagy Premium Service vélemények? A másik kérdésem pedig az lenne, mert sok helyen olvastam, hogy néhány...

Miért nem tölt az iPhone töltőn?

Tegnap este töltőre dugtam az iPhone 13 telefonomat. nem néztem rá pár órán keresztül , és azt vettem észre hogy nem töltött a töltő semmit hiába jelzi a kis ikonba hogy fel van rakva. azt írta hogy 1 óra + a teljes feltöltésig , ekkor volt 33% Reggel megnéztem és már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!