Hogyan tudnám megoldani hogy le bírjam futtatni az új softver frissítést az iphone 13-on?
Figyelt kérdés
Ki jött az újabb softver frissítés az iphone-nál a az IOS.26.6.1 visszont akárhányszor kérelmeztem a frissítést folyamatosan azt írja ki hogy hiba történt a frissítés letöltésénél. Próbáltam mobilnettel és wifivel is de ugyanúgy nem engedi lefuttatni a sofver frissítést,arra gondoltam még hogy resetelem,persze nem úgy hogy gyári alaphelyzetbe állítom,hátha az segít. Miért csinálja ezt? Eddig nem volt probléma a telefonom frissítèsénél. Mit tudok ilyenkor csinálni? Vagy más sem tudja rajtam kívül lefuttatni ezt a mostani IOS frissítést?aug. 27. 14:03
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Szia! Mennyi a szabad tárhelyed? Ha kevés, nem fog lefutni a frissítés.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha nincs elég tárely akkor lehet ilyen probléma
3/5 Misike21 

válasza:

válasza:Szia ! Nálam pl mobilnettel nem ment . Aztán csináltam egy repülőgép módot kb olyan 10 percre és WiFin keresztül vitte . iPhone 13 Prom van .
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Én a helyedben megpróbálnám pár nappal később.
Kapcsolódó kérdések:
Frissíthetem a Wii-t 4.3E-re vagy akkor már nem lehet majd biztonsági mentéseket futtatni rajta?
Magyar nyelvet hogy lehet varázsolni rá? Most 3.4E van rajta
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!