Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Idegen lép be a Google fiókomb...

Idegen lép be a Google fiókomba? Aggódom a bejelentkezett eszközök listája miatt.

Figyelt kérdés

Elveszett a régi telefonom. Mikor rájöttem kijelentkeztettem minden régi eszközt a közösségimédiakbol,a Google fiókokból,így az elvesztett is. Ezután jelszavat változtattam,van és eddig is volt kétfaktoros hitelesítés. Viszont sima Android néven,(nem telefon márka,száma stb) folyamatosan vissza tér új bejelentkezőkent valami. Ott van a bejelentkezett eszközök listájában.Beszéltem egy mobiltelefonnal foglalkozó emberrel,aki azt mondta ez nem telefon, nem idegen aki belép hanem a telefonom így írja ki ha pl valamit módosítok mint legutóbb a jelszó. Ekkor megnyugodtam,viszont ha rá megyek erre az Android néven futó dologra,ki lehet jelentkeztetni. Ezt most hogy? Ezt elfelejtettem megkérdezni a szakembertől,hogy hogyan lehet ilyen ha ez csak egy módosítás miatt van. Akkor mégiscsak telefonon van bent valaki,csak márkát nem ír ki? Mert ugye hogy lehet kijelentkeztetni egy munkamenet miatti jelzést? Még mellette ott van hogy telefon megkeresése es hasonlo opciók. Nem értem.

Ha ez tényleg egy csaló mit tudok tenni? Új jelszó volt 4x,meg vagy 10x kijelentkeztettem már,de van hogy 2 perc múlva,van hogy 2 óra múlva újra látom. Ebben a nagy mizériaban anyukám laptopja is ki lett jelentve de nála nem is lehet visszalépni az új jelszó és a hitelesítés nélkül és ez lenne a normális. Valaki ért hozzá és segitene elmagyarázni, aggódom nagyon.

aug. 28. 23:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Még az kimaradt,hogy ezek a bejelentkezések van hogy 5 perc alatt 3 is jön és általában akkor is jön egy ha belépek megnézni. Szinte rögtön ott van hogy új Android, néha van alatta annyi írva hogy Magyarország, máskor a Chrome logója.
aug. 29. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha az Android eszköz mellett rákattintasz: "telefon megkeresése", milyen hely jelenik meg? Térképen megjeleníti?

Ha kijelentkezteted, ha ekkor a saját telefonod azonnal kijelentkezik, vissza kell lépni akkor tényleg a saját telefonod.

aug. 29. 04:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Válaszd le a telefont a Google fiokodrol tavoli hozzaferessel.

Ezt kell tenni, ha elveszítetted, ellopták, vagy el akarod adni.

aug. 29. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

"általában akkor is jön egy ha belépek megnézni"

Ebből nekem nyilvánvaló, hogy te vagy az és nem más.

aug. 29. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljes tiltást, törlést és zárolást is tudsz végezni távolról.
aug. 29. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

"akkor is jön egy ha belépek megnézni"

Amikor hazaértem, beléptem az előszobába és a tükörben megláttam valakit. Megijedtem hogy nem vagyok egyedül.

aug. 29. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Az valószínűleg a saját telefonod lesz csak különböző IP címekről...
aug. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem tudok bejelentkezni androidos telefonomon a google fiókomba?

Az lenne a helyzet, hogy újrarakás után hiába ezt a fiókot állítottam be, mégsem tudok bejelentkezni. Jelszó megadása után azonosítási kódot kér, aminek a telefonszámra kellene megérkeznie, hogy azonosítsa, hogy valóban én vagyok. Ez a kód viszont nem érkezik meg...

Nem tudok bejelentkezni a google fiókomba mit csináljak?

Az a helyzet, hogy telefonról próbálok belépni a google fiókomba, az e-mail cím és a jelszó okés, de utána visszadob, mintha semmi sem történt volna. Újraindítottam akkor sem jó.

Ha egy másik telefonról bejelentkezek a google fiókomba,ott marad a "vírus"?

Mikor az előzményeket törlöm az android telefonomon,mindig ott van egy nbryb.com,egy lormdanidius.com és egy masterwudrawings.com. Ezek tényleg vírusok? Ha igen,eltűnnek a fenti módon?

Miért nem tudok bejelentkezni a Google fiókomba?

Kb pár hete áll fenn a probléma. Gépen vagy más eszközön minden további nélkül beenged, de mikor telefonon (Samsung Galaxy S7 Edge) próbálok belépni újra és újra visszadobál az email beírásához. A beállításokban is mikor hozzáadnék fiókot ugyanezt csinálja, egyszerűen...

Gyárilag visszaállítottam a telefonomat (Huawei P8 lite), és nem tudok bejelentkezni a google fiókomba. Mit csináljak?

Beírtam az email címemet, és a jelszómat, utána kiírja, hogy "Sikertelen bejelentkezés. Hiba történt a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálja újra később." Hát csak én már vagy 5 órája próbálkozok. A jelszó és email cím 100%, hogy helyes. Sem a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!