Milyen telefont vegyek 250-300ezerert?

válasza:Honor 400 Pro. Esetleg Honor Magic 7 Pro-t 1-2 helyen még ki lehet fogni.
Xiaomi 17T Pro is jó, tudom sokan nem szeretik itt a gyakorin de nagyon jó kis telefon.

válasza:

válasza:#2
Az olcsó kategóriás Redmi és Poco valóban nem a legjobb, de azokból is van jobb színvonal.
A alap Xiaomi modellek, mint pl Xiaomi 15 vagy 17 már a felső kategóriába tartoznak és hosszú távon is kiemelkedőek így ha megvan hozzá a kereted bátran megveheted. Androidból is 5-6 évnyi verziófrissítést meg fognak kapni. A Leica kamerájuk pedig talán a legjobb ami jelenleg kapható a mobilpiacon.

válasza:3
Usb-c gyorsan gallyra megy. M3g ha garisan ki is cserélik pár hónap aztàn megint gatya.

válasza:4, poco-m van. Ami kell azt tudja, 4 éve. És csak 64.000volt, nem 300
😉

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg hegesztőként dolgozom 400ezer nettóért heti 45órában. Viszont kaptam egy ajánlatot ahol úgyszintén 45órába dolgoznék de egy klimatizált irodában lennék 100ezerrel kevesebbért. Ti váltanátok?
Melyik a legjobb vétel kizárólag új telefonok érdekelnek.
Becsületes munkát kérek, mert megfizetem azonnal kp-ban ,ha kész van.
monitor: 50k LG 25UM58-P Monitor cpu: 80k AMD Ryzen 5 3600x Hexa-Core 3.8GHz AM4 Processzor gpu: 65k GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WF OC 4GB GDDR6 128bit (GV-N165SWF2OC-4GD) Videokártya alaplap: 40k ASUS ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap ssd: 22k Kingston A2000...
Elméleti kérdés. Miértek is jöhetnek.
Nyilván a döntésemet az is meg fogja majd határozni hogy milyen vezetni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!