Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Már szinte teljesen leuralták...

Már szinte teljesen leuralták a telefonomat a reklámok. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Szinte bármi megy rajta, körülbelül a harmadik mondatnál beraknak egy reklámot és nem is bírom kirakni onnan percekig.

És a legtöbbször mire sikerült kipaterolnom, nem is tudok visszajutni az eredeti dologhoz, amit néztem rajta.

aug. 31. 09:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Xiaomi 11....4 és fél éves
aug. 31. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
MEgfelelö beállításokat kell használni
aug. 31. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

Ha vírusos akkor azt le kell irtani róla sürgősen.

Megesik, hogy nem a telefon hanem a wifi router lesz az és emiatt van.

aug. 31. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
használj virusírtot és cseréld le telefonod egy normálisra .
aug. 31. 11:14
 5/10 igazadvan ***** válasza:
70%
#3 nem esik meg.
aug. 31. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Pedig nálam már megesett, ASUS routerrel.

aug. 31. 14:03
 7/10 XXXBalazs ***** válasza:
72%

Töröld le a felesleges alkalmazásokat. Ha van olyan, ami kell, de reklám van benne, keress rá reklámmentes alternatívát.

A reklámok nagy része onnan jön, hogy amikor megkérdezi egy weboldal, hogy küldhet-e értesítéseket, igent nyomsz rá, és onnantól elkezd reklámokkal bombázni. Ahogy #7-es leírta, azzal a módszerrel törölt az értesítésekre vonatkozó engedélyeket, és használj olyan böngészőt, amiben van reklámblokkoló.

aug. 31. 15:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséget!

Majd próbálkozom 🙂👍

szept. 1. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csak a fontos alkalmazásokat szoktam letölteni. Ha valamit egy ideig nem használok, akkor azt is törlöm, ha kell újra felteszem később. Ilyen temu meg hasonló azt soha nem töltök le. Illetve a Brave böngészőt letöltöttem, az meglepően jól működik. Pl YouTube videó mindenféle reklámok nélkül elindul és nem is szakítja meg. Így viszonylag reklámszegény az életem. Ha volna olyan app, ami tényleg fontos, akkor ott megfontolnám inkább a fizetős verziót.
szept. 1. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
reseteld le utána pedig használj brave böngészőt és vancedet, ne tölts le hülyeségeket
szept. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Tegnapelőtt figyelmetlenség miatt leejtettem a telefonomat, csökkenhetett emiatt a hangerőteljesítmény?

Nem magasról igaz, a térdemről ejtettem le, fél métert sem esett, ütésálló védőtokban, ugyanakkor most 2 nappal később úgy érzem, mintha drasztikusan csökkent volna a hangteljesítménye a készülékemnek, és mintha max hangerőn is halkabb lenne. Ezt beképzelem, vagy lehet...

Attól még hogy egész nap nyomkodom a telefonomat, ugye nem lesz baja?

Remélem nem romlik nagyon az akku, amiatt hogy folyamatosan nyomkodom,néha akár egész nap is.. Vélemények? (Jó telóm van, nem azért)

Hogy találjam meg az ellopott telefonomat? A rendőrség semmit nem csinál, lassan fél éve még egy papírt sem küldtek!

Tudom, Google alkalmazásban be lehetne mérni, csakhogy mindent letöröltek róla a tolvajok, nem elérhető. A rendőrség semmit sem csinál lassan fél éve az ég világon. Iszonyat fontos lenne, hogy megtaláljam, hiszen pótolhatatlan dokumentumok, képek stb... Voltak...

Elvesztettem a telefonomat. Letiltattam a sim kártyát,de félek,hogy a netbankból leveszik a pénzem. Mi tehetek még?

Letudok tiltatni valahogy mindent net-bankos tranzakciót,úgy hogy nincs telefonom. Szeretnék egy élő valódi emberrel beszélni,hogy megértse problémámat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!