Már szinte teljesen leuralták a telefonomat a reklámok. Mit tudok tenni?
Szinte bármi megy rajta, körülbelül a harmadik mondatnál beraknak egy reklámot és nem is bírom kirakni onnan percekig.
És a legtöbbször mire sikerült kipaterolnom, nem is tudok visszajutni az eredeti dologhoz, amit néztem rajta.

válasza:

válasza:Ha vírusos akkor azt le kell irtani róla sürgősen.
Megesik, hogy nem a telefon hanem a wifi router lesz az és emiatt van.

válasza:

válasza:#5
Pedig nálam már megesett, ASUS routerrel.

válasza:Töröld le a felesleges alkalmazásokat. Ha van olyan, ami kell, de reklám van benne, keress rá reklámmentes alternatívát.
A reklámok nagy része onnan jön, hogy amikor megkérdezi egy weboldal, hogy küldhet-e értesítéseket, igent nyomsz rá, és onnantól elkezd reklámokkal bombázni. Ahogy #7-es leírta, azzal a módszerrel törölt az értesítésekre vonatkozó engedélyeket, és használj olyan böngészőt, amiben van reklámblokkoló.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Majd próbálkozom 🙂👍

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem magasról igaz, a térdemről ejtettem le, fél métert sem esett, ütésálló védőtokban, ugyanakkor most 2 nappal később úgy érzem, mintha drasztikusan csökkent volna a hangteljesítménye a készülékemnek, és mintha max hangerőn is halkabb lenne. Ezt beképzelem, vagy lehet...
Remélem nem romlik nagyon az akku, amiatt hogy folyamatosan nyomkodom,néha akár egész nap is.. Vélemények? (Jó telóm van, nem azért)
Tudom, Google alkalmazásban be lehetne mérni, csakhogy mindent letöröltek róla a tolvajok, nem elérhető. A rendőrség semmit sem csinál lassan fél éve az ég világon. Iszonyat fontos lenne, hogy megtaláljam, hiszen pótolhatatlan dokumentumok, képek stb... Voltak...
Letudok tiltatni valahogy mindent net-bankos tranzakciót,úgy hogy nincs telefonom. Szeretnék egy élő valódi emberrel beszélni,hogy megértse problémámat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!