Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi 17T telefonom van. Fot...

Loki69 kérdése:

Xiaomi 17T telefonom van. Fotózásnál kikapcsoltam az összes AI funkciót. Szerintetek ez így ajánlott vagy ha visszakapcsolnátok akkor melyiket?

Figyelt kérdés

aug. 31. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Többféle fényképezést segítő és képminőség javító lehetőség is van benne. Amit szeretnél kihasználni a képességeiből, azt nyilván nem érdemes kikapcsolni.
szept. 1. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Mi döntsük el hogy neked mire van szükséged?
szept. 1. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Én is kikapcsolom. A valóságot akarom lefotózni, nem azt, amit a hülye AI halluzik.
szept. 1. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az a helyes módszer, amit csinálsz: a kísérletezés. Próbálkozz különböző helyzetekben különböző beállításokkal - így fogsz fejlődni a fotózásban.
szept. 1. 14:54
 5/8 igazadvan ***** válasza:
60%
#3 milyen érzés valami olyasmiről véleményt mondani, amit nem próbáltál ki? Nem érzed ilyenkor butának magad egy picit, ha mélyebben belegondolsz?
szept. 1. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

"#3 milyen érzés valami olyasmiről véleményt mondani, amit nem próbáltál ki? Nem érzed ilyenkor butának magad egy picit, ha mélyebben belegondolsz?"

Képzeld, kipróbáltam. És elegem lett abból, hogy nem azt látom a fotón, ami előttem van, hanem az AI mindenféle baromságot jelenít meg a képen. Inkább legyen rosszabb minőségű a kép, de az a valóságot mutassa, ne az AI f@szságait.

szept. 2. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:

"nem azt látom a fotón, ami előttem van, hanem az AI mindenféle baromságot jelenít meg a képen"

Ennek így semmi értelme. Mégis miket jelenített meg neked bármelyik AI?

szept. 2. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os mutass már egy példát, mert ez így csak üres beszéd. Látszik rajta hogy fogalmad sincs az egészről.
szept. 2. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Telefonba milyen időközönként ajánlott az akkumulátorcsere?

Sziasztok! Egy Xiaomi Redmi 13C midnight típusú telefonom van, és augusztusban lesz két éves. Akku cserét nem kapott sosem, ezért kérném a segítségeteket. Nem mondanám, hogy annyira rossz az akkumulátora, de szeretném tudni, nagyjából mikorra kell ilyenre...

Van ajánlott kijelzővédő üveg vagy fólia?

Sziasztok! Van mostanában ajánlott kijelzővédő? Ha jól emlékszem a Spigen volt régebben, de úgy vettem észre, hogy nagyon könnyen betörik. Cellect próbálta már valaki? Illetve fólia lehet egyáltalán olyan jó, mint az üveg? Gondolom az kevésbe törik, viszont nem csúszik olyan könnyen.

Milyen app-ot ajánlottok SamsungA70-es telefonra, amelyen nem működik a hang?

Megnéztem a beállításokban, mutatja, hogy a hang működik, de sajnos nem működi, csak fülessel. Vettem ezt a telefont egy férfitől pár hete, akinek a gyermeke használta, valószínűleg a férfi állított be rajta valamit, hogy a hangos gyermekjátékok hangja ne működjön. A...

Samsung Galaxy Xcover7 mobiltelefonra ajánlott tokot és fóliát tenni, ti raknátok?

Gyári Samsung tokot nem is találtam, így gondolom nem szoktak rá tokot tenni vagy mégis? És fóliát?

Véleményt szeretnék ismeri e valaki a Jabra Perform 45 tipusú bluetooth headsettet illetve átlagosan felhasználónak telefonhoz használatra mennyire ajánlott lenne?

Ami miatt felkeltette az érdeklődésem az egyik tényezője az átlaghoz képest hosszabb távú bluetooth kapcsolata amit 90-100m-nyire adnak meg a leírásokban nyilván ha a felét tudja az is jó. Én a házkörüli esetleg (kerti) tevékenységnél szeretném használni esetleg rádíót...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!