Munkahelyen a wifiről letiltottak. Nem enged felcsatlakozni, van valami tippetek ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az a jó a munkahelyi wifiben, hogy a rendszergazda minden böngészési előzményedet lát. Azt is tudja hány órát lógsz facebook, stb.
Korlátlan net csomag a privát telefonodra, és probléma letudva.
Kapcsolódó kérdések:
A Google Pixel 9-et forgalmazzák itthon, de a Pixel 7-et nem. Ha Pixel 7-et vásárolok külföldről, fel fog csatlakozni itthon az 5G hálózatra?
Nincs szolgáltató csak segélyhívás! Ezt írja ki a s24 ultrám de a simkártya belevan rakva és nem ézrzéleki a pinkódot ugyanúgy kéri ,és csak úgy kiírta hogy nem lehet felcsatlakozni a telekom hu szolgáltató hálozatára
Unokahúgom telefonjára egyszer gond nélkül fel tudtam csatlakozni, azóta többet soha. Mindent megpróbáltam de sehogyan sem találja a hálózatot. Elképzelhető, hogy csak iPhone-okat lehet véglegesen összepárosítani? Mert ő nrki iPhone-ja van, nekem pedig Xiaumi-m. Lehet hogy nincs kontakban vele?
Ha repülőgép üzemmódba kapcsoljuk a telefont, akkor is felcsatlakoznak az adótornyokra?
Köszönöm szépen a segítségét. Kérem, érthetően segítsen, mert idős nyugdíjas vagyok és még nem annyira értek mindent.
A termék tudtommal az indiai piacra szánt, és ezzel kapcsolatban nem találtam információt a gyártó oldalán sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!