Galaxy s25 jó választás?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy az s26ot válasszam-e de az s25 kamera kialakítása jobban tetszik plusz snapdragon van benne a pénz nem számitana viszont nem látom mivel lenne jobb ennyi pénzért. Más telókra is nyitott vagyok.szept. 1. 17:18
2/6 A kérdező kommentje:
Nem is rossz! Térelhajlítással vagy féreglyukkal szoktál utazni?
szept. 1. 17:25
3/6 anonim 

válasza:

válasza:'22 plus-om van, és egyáltalán nem látom értelmét hogy lecseréljem, akkor gondolhatod.
Ha nagyon régi telefonod van vagy összetörted a meglévőt, akkor megéri a 25 vagy a 26
4/6 A kérdező kommentje:
Galaxy S21-em volt, viszont az akkumulátor teljesen tönkrement benne, ráadásul megjelentek rajta ezek a függőleges zöld és rózsaszín vonalak is, ráadásul még be is volt törve. Ezért túladtam rajta. Most egy A12-est használok, amit nem kívánok senkinek😅
szept. 1. 17:59
5/6 anonim 

válasza:

válasza:S25 teljesen jó. Én azt gondolom jobb választás, mint az S26. De egyébként S23 óta alig történt érdemi változás...
Kapcsolódó kérdések:
IPhone 15 Pro 256gb vagy Samsung Galaxy S24+ jó választás lehet?
A Samsung 170k, az IPhone 200.
LG Wingről váltanék, Xiaomi 17 ultra, Honor Magic 8 pro és Samsung Galaxy S26 Ultra között választanék, melyik lenne a legjobb választás ezek közül?
A Xiaomi-tól valamiért picit távolságtartóbb vagyok, volt/van a családban redmi note 7 és redmi note 12s amik nyilván nem a felső szegmens voltak sosem, de ettől függetlenül sem érzem valamiért megbízható telónak. Biztosan jó, de én legalább 4-5 éves felhasználásban...
Xiaomi 15T Pro vagy Samsung Galaxy S25-t érdemes venni ár/érték arányban?
Melyik miért lenne jobb?
Szerintetek új Samsung Galaxy S24 vagy egy felújított Galaxy S23 Ultra lenne a jobb választás?
Nekem a kamera a legfontosabb, ami miatt gondolkodom a hosszabb támogatás az S24-nél, illetve, hogy az új lenne.
Nothing Phone 2(a) vagy Galaxy A54 jobb választás?
Nothing 120000 Ft, a54 130000.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!