Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor,motorola jó telefon...

Honor,motorola jó telefon vagy rossz minőségű egy Samsunghoz képest?

Figyelt kérdés
szept. 2. 08:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét modelleket, konfigurációkat, hardvereket, szoftvereket érdemes összehasonlítani, nem márkalogókat.

Egy Galaxy A17-hez képest egy Edge 70 rohadt jó minőségű telefon, de egy S26 Ultrához képest nem. Na akkor melyik a jobb, a Motorola vagy a Samsung?

szept. 2. 09:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Hasonló paraméterekkel persze.
szept. 2. 10:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyakorlati szempontból egyezik a hardver, és szoftveres/funkcionális értelemben sincs jelentős eltérés, akkor a preferencia és az ár alapján érdemes dönteni.
szept. 2. 10:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mintha azt kérdeznéd, hogy a Toyota rossz minőségű kocsi-e az Audihoz képest.

Melyik Toyotát hasonlítod össze melyik Audival? Évjárat? Állapot?

szept. 2. 10:28
 5/15 XXXBalazs ***** válasza:
86%

Hasonló paraméterű telefonok közt is vannak különbsége. Minden márkánál van olyan, hogy az egyik modell jobban sikerül, a másik nem, akár szoftveres, akár hardveres hibák miatt.

Válassz ki két konkrét típust, és azokról kérj véleményt.

szept. 2. 13:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kérdezel márkákról, hogy nem néztél ki konkrét modellt? Ha meg kinéztél, akkor miért nem azt kérdezed, hogy a Honor XY vagy a Samsung YX a jobb készülék?

Már rég kaptál volna szakmai választ.

szept. 2. 13:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Gyártó megbízhatóság érdekel
szept. 2. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Nincs ilyen. Márkától függetlenül vagy szar az adott készülék, vagy nem.

Ha ennyire nem vagy képben, akkor nem mindegy, milyen mobilt veszel?

szept. 2. 20:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem mindegy neked mindegy lenne?
szept. 2. 20:23
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

Én műszaki alapon választok terméket, nem márkalogó alapján.

Ez magas?

szept. 2. 20:45
1 2

További kérdések:

Ment instagram értesítés a telefonra, ha én 10 másodpercen belül visszavontam a lájkot?

Egy ismerősöm fotóját véletlenül belájkoltam, de kb. 10 másodpercen belül visszavontam. Ettől függetlenül ment az androidos telefonjára értesítés? Tudomásom szerint az appban, ha pirosan jelez is az értesítések rész, ha megnyitja, nem látja hogy én voltam,...

Apple watch series 11 rose gold-hoz passzoló Milánói szíjat hol érdemes venni?

Istyle vagy Icentre boltokban az eredeti apple milánói szíjak a titán tokos órákhoz lettek passzíntva, azokhoz illenek száz százalékosan. Sajnos az alumínium tokos rose gold-hoz egyik sem megy, de ezekben a boltokban más gyártótól sem láttam olyat amelyik illene a tok...

Ha a hívó fél kihangosítóval telefonál, az okozhat-e nálam alig hallható beszédhangot?

Próbálom kideríteni, hogy most a telefonommal van-e valami baj, vagy a szolgáltatóm a ludas a dologban. Ha valaki kihangosítóval telefonál, akkor is jó hangosan, akkor nálam szakadozhat-e a vétel? Ugy vettem észre nem a hívó fél szolgáltatójával van gond, mert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!