Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Manapság milyen a megítélése...

Manapság milyen a megítélése annak az embernek, akinek nincs mobiltelefonja?

Figyelt kérdés
Nekem van ugyan, de alig használom. Kb hétköznap délután 4 és 8 között van bekapcsolva.
szept. 2. 20:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Tudsz olyat, akinek nincs mobilja?
szept. 2. 20:44
 2/18 A kérdező kommentje:
Jelen!
szept. 2. 20:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Írtad, hogy van mobilod.

Én arra gondoltam, aki felnőtt és nincs telefonszáma.

szept. 2. 20:49
 4/18 T. Feri ***** válasza:
77%
Az anyósom 94 éves. Ő sose használt számítógépet, az se igazán tudja mi az, de vettünk neki nyomógombos mobilt telefonálásra. A vezetékest is kicserélték routeresre, állandóan kihúzogatja, ha a ventilátort használja, és csodálkozik, hogy a bedugás után öt percet kell várni. Szóval nyilván te is ilyen öreg vagy. A mobilt manapság nem csak telefonálásra használják. Van rajta internet, GPS navigáció, és több tucat hasznos alkalmazás.
szept. 2. 20:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgyse keres senki és te se keresel senkit akkor nem kell telefon.
szept. 2. 21:07
 6/18 Atis26 ***** válasza:
74%
Különc.
szept. 2. 21:16
 7/18 hétangyal válasza:
76%
Miért érdekel más véleménye? Ha nincs rá szükséged, akkor minek. Ne amiatt használj mobilt, mert más szerint ez szükségszerű. Egyáltalán nem az.
szept. 2. 21:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

fėrjemnek nyomogombos teloja van ,nekem meg okostelefonom.

minket nem ėrdekel hogy måsnak milyen telefonja van.

tėged miėrt ėrdekel?

szept. 3. 00:22
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

"milyen a megítélése annak az embernek, akinek"

Az ítélkező emberek szanalmas luzerek.

szept. 3. 01:52
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha valakinek azért nincs, mert nincs rá szüksége és meg tudja oldani az életét mobil nélkül is, azzal semmi gond nincs. Nekem sem lenne feltétlenül szükséges, csak a munkám miatt kell állandóan alérhetőnek lennem.

Azt viszont idiótának tartom akinek azért nincs mobilja mert rossznak tartja, meg fél a sugárzástól, stb és inkább szenved az életében minthogy vegyen egy mobilt. Aki saját magát sanyargatja a saját butasága miatt az meg is érdemli, az egy barom. Ostoba embernek szenved a teste ahogy szokták mondani.

szept. 3. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

B-tel, ipon, Aqua, pcx ezek megbízható webáruházak, ha mobiltelefint szeretnék vásárolni?

Egy Samsung s25 ultra telwfont néztem, és ezeken a helyeken olcsóbb, mint a media markt-ba, vagy az Euronics-ba.

A vodafone hálózata ennyivel rosszabb?

Most váltottam Yettelről Netfone-ra, ami a vodafone hálózatot használja csak nincs lekorlátozva a sávszélesség. Yettelel itt bent a házban a letöltésim 270-350mb/s körül volt 50mb\s feltöltésivel, na a netfone-al ilyen 0.60-3mb/s letöltési van max, kint felmegy akár...

Rejoy.hu-ról tapasztalatok, rendelt már tőlük valaki telefont?

S25 Ultra telefonon gondolkodom, de nagyon vegyes véleményeket olvasok Reddit-en, valaki meg volt elégedve, valaki azt írja, hogy átverték. Valakinek tapasztalata esetleg?

Mkért van ilyen nagy különbség a telefonok ára között?

Néztem Samsung Galaxy s26+-t 512GB-at, és Media Marktba 514999Ft, máshol meg 366890 Ft-ért lehet kapni ugyanazt a modelt. Miért van ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!