Manapság milyen a megítélése annak az embernek, akinek nincs mobiltelefonja?

válasza:Írtad, hogy van mobilod.
Én arra gondoltam, aki felnőtt és nincs telefonszáma.

válasza:

válasza:

válasza:fėrjemnek nyomogombos teloja van ,nekem meg okostelefonom.
minket nem ėrdekel hogy måsnak milyen telefonja van.
tėged miėrt ėrdekel?

válasza:"milyen a megítélése annak az embernek, akinek"
Az ítélkező emberek szanalmas luzerek.

válasza:Ha valakinek azért nincs, mert nincs rá szüksége és meg tudja oldani az életét mobil nélkül is, azzal semmi gond nincs. Nekem sem lenne feltétlenül szükséges, csak a munkám miatt kell állandóan alérhetőnek lennem.
Azt viszont idiótának tartom akinek azért nincs mobilja mert rossznak tartja, meg fél a sugárzástól, stb és inkább szenved az életében minthogy vegyen egy mobilt. Aki saját magát sanyargatja a saját butasága miatt az meg is érdemli, az egy barom. Ostoba embernek szenved a teste ahogy szokták mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Egy Samsung s25 ultra telwfont néztem, és ezeken a helyeken olcsóbb, mint a media markt-ba, vagy az Euronics-ba.
Most váltottam Yettelről Netfone-ra, ami a vodafone hálózatot használja csak nincs lekorlátozva a sávszélesség. Yettelel itt bent a házban a letöltésim 270-350mb/s körül volt 50mb\s feltöltésivel, na a netfone-al ilyen 0.60-3mb/s letöltési van max, kint felmegy akár...
S25 Ultra telefonon gondolkodom, de nagyon vegyes véleményeket olvasok Reddit-en, valaki meg volt elégedve, valaki azt írja, hogy átverték. Valakinek tapasztalata esetleg?
Néztem Samsung Galaxy s26+-t 512GB-at, és Media Marktba 514999Ft, máshol meg 366890 Ft-ért lehet kapni ugyanazt a modelt. Miért van ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!