Hol találok adatokat mobiltelefonok vételi érzékenységéről? Azt keresem, hogy melyik telefon alkalmasabb rossz lefedettségű helyen telefonálásra.
Figyelt kérdés
Egyes épületekben vagy vezetés közben (még Budapesten belül is!) sokszor megszakad a telefonhívás, de mindezt 2-3 készüléknél is tapasztalom. Vannak fix pontok (pl. Petőfi hídtől észak felé a rakparton), ahol kimértem és a GSM térerő konkrétan lezuhan. Olyan telefont keresnék, amelyik az ilyen problémákra toleránsabb, de mintha manapság erről nem is lenne szó sehol. Úgy mellesleg én telefonálni is szeretnék ezekkel a szappantartókkal, de úgy látom, ezzel kezdek egyedül lenni :-)2014. máj. 6. 11:05
1/3 anonim válasza:
nos így estem arcra én is... mentem reklamálni, hogy nincs térerő a kerület egy részében...megnézték milyen telóm van, aztán közölték, hogy ez csak G2-es... vegyek egy harmadik generációst, azon lesz térerő..
..most káromkodás következne, aztán vettem egy 3G-s telót, azóta hibátlan..
újabb káromkodás...
nem vagy egyedül.sokan nem is tudják mi van...(akinek öreg telója van)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én vadi új telefonokon tapasztalom ezt, szerintem bőven van különbség ezek között is, ennek a mérőszámát keresném.
2014. máj. 8. 11:37
3/3 anonim válasza:
értem mit szeretnél, de ezt nem hiszem hogy közlik bárhol is..pedig ez az egyik legfontosabb..csak akkor sok telefon bukta lenne.
tipikus eset, amikor egy liftben nincs senkinek térereje, de a kínai vadul telefonál továbbra is az ismeretlen márkájú csodatelefonjával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!