Sony Xperia Tipo: jack-dugó probléma? Az utolsó idegszálamon táncol már.
Figyelt kérdés
Hónapok óta küzdök vele, egy idő után azt játssza velem a telefon, hogyha bedugom a fülhallgatót, aztán lecsatlakoztatom, talán nem érzékeli, hogy kihúzom(?), mert nem működik a telefon hangszóróról. Ha viszont úgy kapcsolom be, hogy nem csatlakoztatom rá a fülhallgatót, akkor a hangszóró szól, de rácsatlakoztatva ugyanúgy azt használja a fülhallgató helyett. Már 2x volt emiatt szervizben, kicserélték az egész dugót, most újra előjött (kb. két hónapja hoztam haza és hagytam ott érte szép pénzt), kezdem unni. Állítólag eltörik a csatlakozó, de kérdem én, akkor miért van, hogy egyszer érzékeli, egyszer nem? Fülhallgatóból évek óta ugyanazt használom, soha semmi probléma nem volt vele a régi mobilommal, de a biztonság kedvéért azt is lecseréltem, az újjal is ugyanezt csinálja.2014. máj. 6. 17:07
1/3 lustig válasza:
típus hiba, nővérem tipojával is ugyan ez van
2/3 A kérdező kommentje:
És neki mit csináltak vele? Most kivételese magától megjavult, de nem akarok rászólni.
2014. máj. 12. 20:23
3/3 lustig válasza:
ugyan ez asszem, megától megjavult. De szerintem már nem nagyon fog bele headsetet, fülhallgatót tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!