ConCorde 6500 mobil 89900 FT-ért megéri?
Figyelt kérdés
4 mag. 2 GB RAM, 32 GB belső tárhely, 6.4" IPS kijelző, Wifi, 3G2014. máj. 11. 17:42
2/13 A kérdező kommentje:
2014. máj. 11. 17:44
3/13 A kérdező kommentje:
Jó, valakinek a feléért sem venne bármilyen telefont, engem az érdekelne, hogy megéri e a specifikációk alapján (ár/érték arány)
2014. máj. 11. 17:46
4/13 anonim válasza:
Hát a leírás alapján megéri, de miért nem veszelinkább Sony Xperia Z-t? Sokkal jobb, minőségibb, és legolcsóbban 88 ezertől kapható!
5/13 A kérdező kommentje:
Z-nek kicsit "kicsi" a kijelzője nekem, 6 fölötti a megfelelő, főleg netezésre kell, inkább phablet szerű készülék és az olvasottak alapján az android is régi rajta 4.1, nekem min 4.2, de ha van 4.4.2 frissítés akkor nem szóltam.
2014. máj. 11. 18:00
7/13 anonim válasza:
Egy Galaxy Minivel is jobban jársz mint ezzel. Nem biztos hogy tudja azt amit írnak tóla.
8/13 anonim válasza:
Nagyon hasonlít a Samsung Galaxy S4-re, ezért gyanús egy kicsit. Ha ennyire nagy tudású, miér nem kapták még fel? Lehet, hogy fele annyit nem tud, mint amit írnak róla... :(
10/13 A kérdező kommentje:
Kipróbálom. H nem tetszik 8 napon belül visszaadhatom. A Samu már bizonyított nekem, de negatív értelemben!
2014. máj. 11. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!