Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell áthelyezni appokat...

Hogy kell áthelyezni appokat sd kártyára?

Figyelt kérdés

Először a beállítások-> alkalmazásoknál próbáltam de ott csak olyan van hogy áthelyezés belső tárhelyre, olyan sehol nincs hogy áthelyezés sd-re, ráadásul a belső tárhelyre se lehet teljesen. Pl.: van egy 12MB os app , azt átrakom belsőre akkor oda átrak 6MB és a telefon memóriájába(itt volt eredetileg) is ott marad 6MB.

Szóval a kérdésem az lenne hogy lehet egy apot a teljes méretével együtt átrakni Belső tárhelyre vagy SD kártyára?

2014. máj. 12. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

hanyas androidot használsz?

azthiszem csak 2.2-től van ez a funkció

2014. máj. 12. 20:52
 2/13 A kérdező kommentje:
4.3
2014. máj. 12. 21:48
 3/13 A kérdező kommentje:
esetleg lehet azért mert nincs megformázva? vagy az nem számít?
2014. máj. 12. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
tudsz rá rakni adatokat?
2014. máj. 12. 22:08
 5/13 A kérdező kommentje:
hát ezaz hogy nem ,sehol sincs olyan hogy athelyezes sd kartyara, de megneztem es levan formazva
2014. máj. 12. 22:39
 6/13 Wadmalac ***** válasza:

El kell, hogy keserítselek, 4.3 alatt még link2SD vagy app2SD progival sem fog menni.

Ez a rom nem támogatja az SD-re mozgatást. A fejlesztők eldöntötték, amire ez kerül, annak úgyis akkora belső memóriája van, hogy sosem telik be. Hát de, betelik, szóval baromság volt részükről.

Persze van softmod lehetőség, root után enyhe system átírkálás, ext partíció az sd-n stb., de az már eléggé "haladó" android mókolás.

2014. máj. 13. 07:43
 7/13 A kérdező kommentje:
és belső tárhelyre? mert az ugye 2gb os de oda is a sok app közül csak párat enged átrakni sőt azoknak is csak a felét rakja átt, szóval jó lenne az is ha azt a pár fájlt egybe áttudnám rakni
2014. máj. 13. 17:50
 8/13 A kérdező kommentje:
meg ha úgy tervezik akkor miért lehet belerakni?? plusz amikor belerakom miért írja azt hogy a max hely 9 GB?
2014. máj. 13. 21:03
 9/13 Wadmalac ***** válasza:

Belsőre enged pakolni, de a system appnak minősülő dolgokat nem, meg még van pár alkalmazás, ami nem áthelyezhető, vagy ha átrakod, nem működik.

Azért a Link2Sd-t megpróbálhatod. Egy roottal is bővülne az átrakható appok köre.

2014. máj. 14. 07:18
 10/13 A kérdező kommentje:
De belsőre se rakja átt az egész fájlt, csak a felét
2014. máj. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!