Egy nexus 5-t szeretnék venni. Ha jól tudom, nem bővíthető a memóriája. Szerintetek elég a 16 GB vagy legyen inkább a 36 GB-os?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 18:08
1/7 A kérdező kommentje:
*32 GB
2014. máj. 13. 18:08
2/7 anonim válasza:
Nem lehet bővíteni a memóriát. Én a 32-Gb modellt választanám, de a 16-Gb meg kevés mert nem mind érhető el a felhasználónak.
3/7 anonim válasza:
felhasználó függő, nekem elég a 16
4/7 anonim válasza:
Ahogy előző is írja, felhasználófüggő.
Én még sohasem közelítettem meg a 10 gigát sem, de igazából a felét is csak nagyon ritkán, de mondjuk nem játszok telefonon, nem nézek rajta filmet, zenét is streamelem, alkalmazásoknak meg nem kell annyi hely.
Ha te meg 1080p filmeket akarsz nézni rajta, lossless zenével rakod tele, a legdurvább 3D-s játékokat töltöd le amiknek minimum egy giga darabja, akkor még a 32 gigás is kevés lehet.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyi árkülönbözet van a két teló között.
6/7 bp1985 válasza:
otg támogatás van, tehát bármilyen usb eszköz ráköthető.
7/7 anonim válasza:
Nem olyan vészes az árkülönbözet, szóval szerintem megéri beruházni a 32esre.
Magam részéről egy hétig se bírnám ki egy 16gigás telóval, mert FLAC zenéket, videókat és játékokat is gyűjtök. Most 32es Nexusom van, az is mindjárt tele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!