Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefont vegyek?

Katoonene kérdése:

Milyen androidos telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Hello!

Nyilván láttátok már párszor ezt a kérdést, de ez egy ilyen nap:)

Páromat szeretném meglepni egy új telefonnal, androidossal, mivel nincs neki szüksége az iphone-ok profizmusára, wp-s pedig azért nem kell, mert most is egy nokia lumia 710 van neki (nekem is, de én szeretem, mert hála ennek a telefonnak "kiábrándultam" az ilyen ketyerékből) persze tudom, hogy a wp 8 már nagyon jó, sőt, de köszönöm, jó neki a "csöves android"

Életem leírása után jöjjön, amit a telefonnak tudnia kell:

- ne a leggyagyibb legyen, de nem is kell csúcs

- akkummulátora legalább közepesnek legyen mondható (a mostani telefonján 1300mA van, így gondolom 1200mA-tól ezek is elfogadható hatóidővel bírnak, neki elég egy nap)

-GPS - ez inkább az én igényem lenne, de valamilyen gps program el tudjon rajta futni

- lehessen vele használni a facebookot.....

- viber is fusson rajta (bár gondolom hasonló az igényük)

Eddigi "tippem szerint" egy minimum 512 RAMos 1Ghz-s telefon lehet a minimum, amit venni lehet.

- képes legyen fényképezésre (nem kell csúcs, van fényképezőgépünk, de egy autókoccanásnál lehessen vele fotózni)

Írok azért kiszemeltet, megköszönném, ha írnátok róla véleményt, de saját ötletnek is örülök!

Pl:

LG E410 Optimus L1 - nekem elsőre jónak tűnik, de állítólag nagyon csúnya a felbontása

Navon Mizu M400 - azt se tudom, mi ez, de dicsérik.

Ár nincs megadva, de nem hiszem, hogy 30-40-nél többet áldoznék rá.

Köszi a válaszokat!

2014. máj. 16. 06:39
 1/6 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy egy 3,8-4 colos telefonnak a felbontása 320 x 480 pixel, ez legalább megfelelő szint? szerintem kissé kevés, köszi a választ!
2014. máj. 16. 06:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 2 mag és 1 giga ram. Ez alatt csak megszivatod a telefonnal.
2014. máj. 16. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig muszáj lesz meggyőzni a párodat, hogy ebben az árkategóriában nem talál jobbat, mint egy Windows Phone, és a WP8 tényleg nagyon sokban különbözik az előző generációtól, és az igényeit tökéletesen kielégítené - még a legolcsóbb Lumia 520 is!
2014. máj. 16. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:

valamilyen fusson rajta...

..aztán kiderül, hogy lassú, meg mégse jó, meg ciki, mert minden hülyegyereknek jobb van..

...nem kell ..izé..garasoskodni, hanem egy nagyon korszerűvel meglepni...olcsó húsnak híg a leve...a többi csak duma.

egy Sony Z, vagy LG G2, aztán elvan vele, és büszke, hogy a szerelmétől ilyent kapott.

...bármilyen furcsa, a pasik, mint a gyerekek, örülnek a csodaketyeréknek..

egy Sony-t át lehet úgy adni, hogy drágám, te mindenben a legjobbat kapod...én, és ez a sony jelenleg a csúcs..nagy sikered lesz.

2014. máj. 17. 14:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Na meglett.

Navon Mizu M400.

Face, viber megy rajta.

Örült neki. Mondtam neki, ha lassúnak találja, akkor majd veszünk neki komolyabbat, megnéztem, a gps tökéletesen fut rajta, így ha esetleg tovább lépne, majd veszünk másikat, nekem ez is megfelel.

Mi ezen már túl vagyunk, talán öregek is ahhoz, hogy ciki, Sony, Lg, Samsung, stb. Működjön. Nem egy telefonon múlik, ki mennyire büszke, hogy mit kapott, hála az égnek. Nem is lennénk együtt, ha ciki lenne. Egyébként kb ugyanannyit nevettünk rajta..Mizu:D

Nyílván egy fényképezőnél például a legjobbat adja az ember, de egy telefonnál, amit az ember telefonálásra, sms-re, netre, gps-re használ, kár venni hű a legjobbat, minden addig trendi, amíg ki nem adnak egy újabbat (bár pont hallottam hogy Sonynál, Samsungnál minden harmadikat érdemes megvenni, ezt nem én mondtam.)

Az Iphone megint az a kategória, magyarázta nekem az eladó, hogy azzal meg lehet jelenni.

Röhögtem, és mondtam hogy hozza csak a Mizut.

Ameddig egy országban azért nem fogy a magyar tej, mert a szlovák olcsóbb, addig ne akarjunk menőzni. Pláne, hogy a létező összes elektrike szart 30-50%-al olcsóbb külföldön, mint nálunk.

Thx a válaszokat!

2014. máj. 18. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
2 hónap után szépen megy még a Mizufón, azoknak írom, akik esetleg egy nagyon egyszerű telefonon gondolkodnak, a fent leírtakat tudja.
2014. júl. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!