Iphone, IOS 8-ra van wifi időzítő?

Tetszőlegesen be lehet rajta állitani hogy mikor kapcsolja be/ki a wifit.
De ha van valami tipped arra hogy miert merül 40% a telefonom egy éjszaka alatt (eddig 16-20-at merült) akkor hallgatom mert igen zavaró.
Iphone 5

Előző androidos, látszik a beírásán. Nem cserélhető az iphone akksi :D max szervizben.
A gyors merülés egyik napról a másikra valószínűleg valemlyik app hibája, egy frissítésel v esetleg eltávolítással megoldódik, az is eszi az akksit vagy túl sok a háttérben futó cucc, pl háttérben futó gps. stb. ezeket be kell zárni.
IOS-en nem láttam még ilyen wifi időzítőt.

ma 15:30
Nem vagyok sem droidos, sem isheep nyominger.
A 15%-20 éjszakai merülés az rohadt sok. Tök mindegy, hogy droidról van iphoneról beszélünk. Egyik eszközömnél sem tapasztaltam még ilyen mértékű merülést. Az akkut meg otthon is ki lehet cserélni nem kell hozzá túl nagy szakértelem "zsenikém". Ja nem te egy lúzer vagy inkább.
És a tünetleírásból az akkuhiba a legvalószínűbb. iOS-en nem nagyon szokott app beragadni ez sokkal inkább a droidra jellemző, de a különböző perifériák sem zabálják ennyire az akkut. És még én vagyok droidos. LOL

Az iOS "normálisan" úgy működik, hogy amikor lezár a telefon, nem sokkal ezután a wifi-t kikapcsolja, és átvált mobilnet-re (ha teheti).
Érdemes megnézni, nincs-e valami alkalmazás, aminek a futtatása engedélyezve van a háttérben (skype pl. jellemzően egy ilyen kis gyilkos), vagy (ha még nem tetted) indítsd újra, mert bár nem jellemző, hogy egy-egy app "beragad", azért előfordul.
Aksi is lehet, de azt nem csak éjszaka lehet tapasztalni, nappal is hamar le kellene merülnie. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!