Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 40-43 ezer Ft-ért telefon?...

40-43 ezer Ft-ért telefon? Fontos a kamera és az aksi számomra. Minden véleményre kíváncsi vagyok! 21/L.

Figyelt kérdés
Ennél többet sajnos nem tudok rá költeni, és nagyon kéne egy új telefon. Igazából a kamera és az internethasználat fontos számomra, na meg hogy az aksija legalább tűrhető legyen... Nem nagyon értek hozzá így örülnék mindenféle véleménynek, tippnek.

2016. jún. 19. 22:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Lg g3 nagyon szép tiszta képet csinál erős is és jól is bírja az aksi és esztétikailag is szép telefon
2016. jún. 19. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
+1 LG G3
2016. jún. 19. 23:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Hmm, és lehet kapni ennyiért? Mert én csak 60-70 ezerért látok legolcsóbban.... ami sajnos bőven nem 40 ezer :(
2016. jún. 19. 23:15
 4/11 anonim válasza:
0%

Elso vagyok

Ird be Google lg g3 beat és elso link arukereso 48 ezer

2016. jún. 19. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:

előre is bocsi, hogy nem írok konkrét telefont, de azért leírom a tapasztalataimat

-az LG G3 tudtommal kb. kétszer ennyibe kerül, de tényleg nem rossz telefon, viszont a mini verzióját inkább ne...

-én amúgy ennyi pénzért valószínűleg windows phone-t vennék, pedig androidot használok, és szeretem is, de ismerőseim mindenféle "mini" meg olcsó telefonjai katasztrofálisan lassúak, persze lehet, androidosból is ki lehet fogni jót

-most nem tudom, épp mi mennyibe kerül, de ajánlom az arukereso.hu keresőjét, lehet ár szerint szűrni, és kártyafüggetlenül tízezrekkel olcsóbban is meg lehet akár szerezni, mintha t-mobil vagy hasonló helyeken vennéd, csak arra kell figyelni, hogy megbízható legyen a webshop, tehát már legyen róla párszáz pozitív vélemény

-lehet még esetleg külföldről rendelni mégolcsóbban, de történt már olyan ismerőseimmel, hogy "véletlenül" elveszett útközben és nem kapta vissza a pénzt, meg akkor is ciki van, ha elromlik

-ha kinézel valamit, mindenképpen olvass jól utána, mit írnak róla mások, nem csak 1 ember, így kiderülhet, hogy mondjuk minden 5. embernek elromlott egy hónap után és hasonlók. magyar oldalak körül a mobilarena.hu-t ajánlom, angolból a phonearena.com jut most eszembe, ne kapkodd el a döntést, mert évekig fogod használni jó esetben

2016. jún. 19. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:

LG optimus f6. 40 körül volt az ára amikor én vettem, igaz annak már 2 éve. De azóta is úgy működik, mint az első nap. Csak nap végén kell töltenem, ha messengerezek aktívan, egyébként napokig elvan, ha nem nyúlok hozzá. Ez szerintem nagy szó egy okostelefonnál. Kamera pedig 8 megapixel, szép képeket csinál.

Nézz utána a mobilaréna oldalán, hogy miket tud!

2016. jún. 19. 23:26
 7/11 anonim válasza:
0%

Elso vagyok

Lg g3 beat telefonom van semmi problema vele eros szep kep nem reg vettem lg g4 et az volt 95 ezer szep is lenne ha a g3 2x 40 ezerbe kerülne

2016. jún. 19. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:

most 70 ezerért találtam 16 gigás g3-at, az közelebb van a 2*40-hez, mint a 40-hez, a kicsi pedig 48490 + memóriakártya, mert abba a 8 gigába kb semmi sem fér, aminek valszeg a felét elfoglalja a rendszer.

én nem láttam, hogy a kicsi g3 milyen képeket csinál, meg mennyire erős, meg nem tudom, mióta van meg, meg mi számít jónak neked, de nem hallottam még semmi jót a középkategóriás android telefonokról, csak azt, hogy egy idő után nagyon belassulnak, és ugyanannyi pénzért jobb wp-t lehet kapni (jobb kamerával)

mindenesetre most utánanéztem a kicsi g3-nak, annyira szörnyen nincs is lehúzva, szóval ha 50 ezrem lenne és nem 40, és mindenképp androidot akarnék, akkor lehet, nem zárnám ki egyből (persze utánaolvasnék a többi 50 telefonnak is ebben a kategóriában, és elmennék valahova kipróbálni őket megnézni, hogy mennyire szimpatikusak élőben)

2016. jún. 20. 00:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Verne Thor 40-ért vanaz Eustockon. Androidos, a kamera ennyi pénzért megfelelő és elég erős a hardver is.
2016. jún. 20. 06:49
 10/11 anonim ***** válasza:

40ert vernee thora

50ert xiaomi redmi3

2016. jún. 20. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!