Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyenek a Windows telefonok?

Milyenek a Windows telefonok?

Figyelt kérdés
Véleményeket és saját tapasztalatokat várok.

2016. jún. 26. 10:18
1 2
 11/15 Szirty ***** válasza:

"Ami gázosabb az a fájl átvitel. Bluetooth oké, de egyébként mondjuk van egy régi XP-s gépem, hát az egyáltalán fogadta be a telefont."

Nem akarok pálcát törni felette, de az én tapasztalatom az, hogy wifi hálózaton keresztül azonnal minden további nélkül kapcsolódik asztali gépen futó windows file megosztásához (akár XP akár Win7 akár 32 akár 64 bites).

A leírt probléma nem merült fel. Nem hogy problémás lenne, hanem kifejezetten hatékony. Főleg a TCMD WP alkalmazással együtt.

2016. jún. 26. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát az én XP-semhez nem, de azon kívül nincs gond vele, mindenen fut, ha van internet. :) Ezt is inkább a csengőhang beállításra értettem.
2016. jún. 26. 12:39
 13/15 Szirty ***** válasza:
Milyen csengőhanggal van baj? amit te adsz hozzá?
2016. jún. 26. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Oké, kattanj már le a válaszomról, csak leírtam a személyes gondolataimat. :D Nem, már nincs problémám vele, az elején volt, hogy telefonon nem állíthatok be csengőhangot csak gépen keresztül, de már ezzel sincs gond, csak az elején kissé kellemetlen és szokatlan volt.
2016. jún. 26. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
#9 Az igaz, de nemrég éppen a Nokia adott rá alapot. Ők mondták hogy bele vágnak az Androidba.
2016. jún. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!