Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van aki visszatért az egyszerű...

Van aki visszatért az egyszerű gombos telóhoz mert besokalt a folytonos netes függéstől?

Figyelt kérdés

2016. jún. 26. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad múlik hogy mennyit használod az internetet.
2016. jún. 26. 21:38
 2/8 Wadmalac ***** válasza:
100%
A netet praktikusan használni kell, nem függni tőle. Aki ezt nem tudja, az teló nélkül sem fogja tudni.
2016. jún. 27. 08:50
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én nem a net függőség miatt, de váltottam. Android mindig besokall, nem tudsz telefonálni, megszakad, elmegy a térerő, pont amikor kellene, akkor nem tudsz netezni, naponta 2x töltés, tönkremegy az érintőpanel, szóval ezeket meguntam.
2016. aug. 16. 06:38
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó, nem az Androiddal van a baj, egyszerűen rossz telefont vettél. Megkérdezhetem, milyen fajta volt?
2016. aug. 16. 13:25
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:

Egy része az android hibája, egy része nem. De persze az igaz, hogy nagy érzékem van kiválasztani mindig a legrosszabbat. (Samsung Galaxy J3).

Sokszor elmegy a térerő, aztán meg nem áll vissza.

2016. aug. 16. 13:41
 6/8 Wadmalac ***** válasza:

Nos az android jó működésének van egy pár feltétele.

1. jó hardver. Az android a széles körű szolgáltatásának és rugalmasságának érdekében sokkal összetettebb rendszer, mint bármi más egy hardverre fejlesztett-optimalizált és erősen zárt rendszer. Ezért a működéséhez nagy a memória és CPU igénye. Ezt még a középkategóriában sem kapod meg.

2. Pillanatnyilag több száz gyártó gyárt összesen több mint 25000 eltérő hardverű androidos készüléket, egymással piaci versenyezve. Felmérhető, hogy ez mennyi időt és anyagi keretet hagy a szoftver hardverhez idomítására. A nagyobb gyártók is csak a csúcskészülékeikre szánják rá igazán az időt és a pénzt. A kisebbek még arra sem.

3. A fent említett piaci verseny az egész mobilmédiában fennáll, szoftveresen is, mindig ki kell rukkolni újabb, gyorsabb, nagyobb tudású rendszerrel, ami izmosabb hardvert támogat. Ez természetesen a hardverek rettenetesen gyors elavulását eredményezi, így a most boltból kieső alsó és középkategóriás készülékek szinte a megvétel pillanatában elavulnak. Ha egy androidos készüléket évekig használni akarsz, kénytelen vagy a mostani rendszerigényeket jócskán felülmúló hardvert venni, vagyis egy csúcsmodellt.

A fentiek miatt elmondható, az android nem xar. Egyáltalán nem az. De csak prémium hardveren életképes. A szerényebb telókat szinte pofátlanság gyártani és árulni, de mivel van rá piaci igény, teszik.

Aztán EZEK miatt szapulják sokan az androidot.

Így az a szöveg, hogy az android xar, laggol, akad, kifagy, újraindul stb. egy hamis szöveg.

Ha a hiperszuper adalékolt verseny-üzemanyagtól a Trabant nem megy hangsebességgel, akkor nem az üzemanyagot kell szidni.

2016. aug. 16. 15:01
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, ez igaz, nem is szoktam szidni az androidot, inkább magát a telefont szoktam. Világ életemben android függő voltam, sosem akartam mást, csak most elegem lett ebből a piaci meg hardveri dologból, telefonálni meg jóa hagyományos készülék is. Sajnos nem tudok csúcskategóriás telót venni, de majd egyszer talán sikerül.
2016. aug. 16. 16:08
 8/8 Wadmalac ***** válasza:
Én munkában és magánéletben is eléggé kihasználom a telót, amire használom, arra muszáj androidban gondolkodnom, ezért kétévente húzom részletre mindig az új felső kategóriás készüléket, miközben az előző használtból még mindig jó árban ki tudok szállni.
2016. aug. 17. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!