Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg nincs ennyi eszük,...

Tényleg nincs ennyi eszük, vagy csak a divatmajmok?

Figyelt kérdés

Ugye az android Vs Apple harc már régi téma.

De sosem értettem, hogy nagyon sok ember kiadja a pénzt az alsó kategóriás androidra, mert ugye "Ócsó telefon kell, nem adok én érte többet", majd miután az már használhatatlan vesz egy iphone-t, aztán isteníti.

Adott egy 20000Ft-os android, ami tönkremegy, aztán vesz egy iphone-t mondjuk 150000-ért, és majd elájul, hogy milyen jó..

Én értem, hogy valaki nem ért hozzá meg minden (Mondjuk akkor ne terjessze a hülyeségét h az android szar), de szerintetek tényleg ennyire hülyék, hogy nem tűnik fel nekik, hogy az egyik telefon a másiknak árban csak töredéke?

2016. jún. 27. 10:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Bizonyára csak a te figyelmedet kerülte el, hogy az Apple a saját szoftveréhez idomítja a saját készülékeit, illetve fordítva is igaz, a szoftver a saját egyedi igényeiket elégíti ki. "

Nem kerülte el a figyelmemet, pontosan tudom, hogy az Ios az apple saját rendszere. Viszont akkor te abba gondolj bele, hogy mi az android. Egy nyílt forráskódú OS, amit a gyártók a saját készülékeikre szabnak. A gyártó részéről egy kis odafigyeléssel hasonlóan optimalizálható, mint az Ios az apple telefonokra.

"Az analógiád követve, a régi Volkswagenem után Vettem egy Toyota hibrid autót. Én is el vagyok ájulva :) Ehhez képest nem érzem hogy divatból tettem volna, és nem túlzás ha a kettőt összevetve azt mondom hogy a másik elég sz@r volt. "

Ez viszont tökéletesen bizonyítja, hogy egyáltalán nem értetted meg a kérdést.

(Majd olvasd el mégegyszer és nézd meg, a válaszod mennyire helytálló).

Mivel: Az lehet, hogy a te jelenlegi kocsidhoz képest a régi vw szar. Ugyanúgy mint ahogy ugye a kérdésben említett embereknek az iphone is nagyon jó, egy szar telefon után.

De a kérdésben az szerepelt hogy az illetőnek a kialakult véleménye az android rendszerre és az azzal árusított összes telefonra vonatkozik. Azaz az Kb olyan, mint ha most te azt mondanád hogy az összes vw szar. De persze a valóságban, szinte biztos hogy a Toyota árában mozgó vw kocsik már hasonlóan jók.

Valahogy így van ez a telefonokkal is. Az iphone árkategóriájában mozgó, felsó kategóriás androidok ugyanolyan jók, de ezek az emberek ezt nem látják be.

Ahogy egyébként ha megnézitek a kérdést: azt sem mondtam hogy az iphone túl drága, ahogy azt sem, hogy aki megveszi mind divatmajom.

A kérdés arra irányul, hogy AZOK AZ EMBEREK divatmajmon vagy egyszerűen ennyire ostobák, AKIK egy felső kategóriás iphone-t egy alsó kategóriás androidhoz hasonlítanak, és ez alapján alakítják ki minden telefonról a véleményüket.

(Csak szövegértés...)

2016. jún. 27. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

10: nem érted, hogy aki nem vesz telefont, annak is ugyanannyi az előfizetési díj, mint nekem, aki telefont is vettem???

Persze, mindent beleépítenek, a dolgozók fizetését, az irodaházuk bérlését. Igen. De nem az enyémbe. Mindenkiébe. Az enyém attól nem lett drágább, hogy telefont is vettem.

Szövegértés, értelmezés!!

2016. jún. 27. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Jaa, már megint egy komplexusos fiúcska okádja tele a netet a szokásos "az ájfón egy túlárazott szar, de én ravasz vagyok és ugyanolyan jót vettem feleannyié'! Nem csóró! Ravasz!"
2016. jún. 27. 20:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Már megint egy nagyon okos "Na majd én most megmondom!" ember, csak valahogy az értelem hiányzik a dolog mögül (szokás szerint).
2016. jún. 27. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is volt olyan ismerősöm aki pont így volt. Vett valami neve nincs telefont 30 ezerért. Majd egy hétre rá elkezdi fikázni hogy ilyen szar olyan szar. Pár hónapra rá vett egy iPhone-t 5x annyiért és egyből jött a szokásos h soha többé androidot... Megérteném ha egy G5, egy P9 vagy egy S7 után mondaná azt hogy szar az android, de egy 30 ezres telótól ne várjon csodát az ember. Mellesleg olyan ismerősöm is van akinek mindenképp kellet egy iPhone(menőzésből talán?) ezért kb 1éve vett 35ezerért egy iPhone 4et majd 1,5 hétre rá eladta. Ahogy az Android-nál úgy az iPhone-nál is van egy olyan határ ami alatt nem éri meg.

Én is iPhone-t használok(5s kb 1 éve) de egy felső-közép kategóriás Android után nem volt akkora különbség mint ahogy azt elmondják. Egy picivel stabilabb de azért volt már olyan is hogy a gyári zene alkalmazás indításánál 5 percre befagyott. Szóval azért nem tökéletes ez sem.

De azért szerintem még is van néhány olyan kis plusz benne hogy a következő mobilom is egy iPhone lesz.

2016. jún. 28. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Sok ismerősöm szaladgál iPhone-nal, valamint én is, de ebből a sok emberből egyetlen egyet tudok csak mondani, aki olcsó androidról váltott iPhone-ra, a többinek előtte is mindig drága telefonja volt... Szóval nem értem a logikádat.
2016. júl. 3. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!