Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mennyiért tudom...

Szerintetek mennyiért tudom eladni?

Figyelt kérdés

Egy Sony Xperia M2, egy db kicsi de azért látható karc van rajta sajnos. Adnék vele egy ZX310AP fejlhallgatót (szinte új, sose használtam), egy 32gb-os samsung micro sd kártyát, egy maxell fülest.

Én igazából 20-at szeretnék,de úgy hogy 1 héten belül elmenjen. Szerintetek sikerülne eladni?

2016. jún. 28. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Egyik baratom makulatlan m2jeert egy gsm boltban ajanlottak 30at. Szerintem nem adj hozza sdt meg ilyeneket mert semmit sem emel az aran szinte.
2016. jún. 28. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:

A 20 000 reális lehet, de sok mindentől függ.

Mennyi idős, van-e még garanciája, szolgáltató-függő vagy független...

Szerintem csak a kártyát és a fülest add hozzá - ha elviszik így is elviszik. A fejhallgatót meg próbáld meg külön eladni, 2-3- 4000-et talán kapsz érte.

2016. jún. 28. 12:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazából a fejhallgatót 2e-ért nem vitték el 1 hónap alatt, azt inkább adom vele:D

32-es kártyát azért adom el mert amit veszek az nem bővíthető, maxell füles meg már csak azért h minél hamarabb elvigyék (abból is van itthon 4 db új amúgy :D )

Hát felteszem majd, remélem elviszik és reális ár.

2016. jún. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!