Ha regi tipusu normal simem (2ff) van az nem 4g kepes?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 13:45
1/10 anonim válasza:
Nem a sim lesz 4G képes, hanem a telefonod.
2/10 A kérdező kommentje:
most lett 4g/lte tipuso keszulekem,a kartya viszont kb 5-6 eves es elvileg van kulon 4g kepes kartya amit arulnak nem? a kerdesem azert vetodott fel mert budapesten is csak a 3g megy,4 sose.
2016. jún. 30. 14:08
3/10 anonim válasza:
Szerintem tévedsz, de mindegy. A telefonnak és a SIM-nek is képesnek kell lennie a 4g-re ha használni akarod. Ránézésre nem lehet megmondani. A szolgáltatónál kérdezd meg.
4/10 anonim válasza:
a simnek is 4G képesnek kell lennie. nekem nemrég küldött smst a voda, hogy ingyen cserélik 4g-sre a régi simet
5/10 anonim válasza:
Hm, érdekes, én ezt a számomat és ezt a SIM kártyát kb. 6 éve használom és nem volt vele gond.
6/10 A kérdező kommentje:
nincs is vele gond,de pl mivel amugyis nagy ebbe a teloba meg microsim kellett volna, vágni kellett méretre (3FF)
na szoval akkor csak cserelik,4g-sre ahogy #3 irja,majd utanna nezek vodanal. :D
2016. jún. 30. 16:16
7/10 A kérdező kommentje:
akarom mondani #4*
2016. jún. 30. 16:17
8/10 anonim válasza:
a voda ingyen cseréli 4gre, de akkor is, ha a normál sim helyett micro sim kell. de valószínűleg a többi szolgáltató is így cserél
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2016. jún. 30. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!