Lukacs lol kérdése:
Erdemes neten rendelni telefont?
Figyelt kérdés
neten sokkal olcsobbak a telefonok de ha pl meg rendelek egyet akkor meg is kapom minden tartozekkal egyut ? es magyar menuvel ...2016. jún. 30. 16:11
1/5 anonim válasza:
Azt kapod, amit leírnak. Nem tudom honnan akarsz rendelni, nem tudom mit akarsz rendelni, de olvasd el mit írnak, és kész. Attól ne várj se többet, se kevesebbet.
Egyébként minimum 14 napos elállási garanciát adnak neten rendelt termékre. Ha nem tetszik, és nagyjából sérülésmentesen vissza tudod küldeni, akkor visszaadják az árát.
2/5 anonim válasza:
Igen megkapod minden tartozékkal. Párom és én is mindig netről rendelünk mindent nem csak telefont. Ott van pl az edigital. És nincs bajunk semmivel.
3/5 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy más országokban is van internet? Ha Kínából rendelsz pl akkor ne számíts magyar menüre.
4/5 anonim válasza:
Ez így semmit nem mond.
Netről lehet rendelni egy megbízható szolgáltatótól garanciális telefont, meg kínából egy marék téglát is.
5/5 Trevor. válasza:
Hogy érted a netről rendelést? Magyar webshop (pl. ipon, extreme digital) vagy külföldről, akár Kínából (pl. ebay, gearbest) ? Magyar webshopból nyugodtan, 14 napos elállási jog, hazai, jó esetben gyártói garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!